Sinds de introductie in 2010 blijkt de Bondi een van de meest geliefde modellen van HOKA ONE ONE te zijn. De Bondi werd door HOKA als tweede model ontworpen en is afgeleid van het eerste ontwerp; de trailschoen Mafate. Daarbij werd de Bondi ontworpen met het oog op lopers die voornamelijk lopen over verharde ondergrond.??

HOKA ONE ONE Bondi 4 voor dames

HOKA ONE ONE Bondi 4 voor heren


HOKA ONE ONE testtour bij Run2Day


Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 
Vanaf zaterdag 20 februari begint de HOKA testtour en ben je bij alle Run2Day winkels welkom om de HOKA Clifton 2, HOKA Vanquish 2 en de HOKA Speedgoat te testen. Met deze drie modellen ontdek je op elk gebied wat HOKA te bieden heeft.
Meld je hier aan voor de testtour: aanmelden.

Als we naar de Bondi 4 kijken dan valt meteen de karakteristieke dikke zool op, 33mm rubber bij de hiel en 28mm bij de voorvoet. De zool is vervaardigd van een speciaal soort EVA-rubber: Compression Molded EVA oftewel CMEVA. Dit geeft de Bondi tot wel 1.8x meer demping dan schoenen van vergelijkbaar gewicht! Met name tijdens langere trainingen zorgt de Bondi 4 voor minder belasting op het lichaam en dat je ook minder vermoeidheid voelt. ?Naast de dikte van de zool valt ook de duidelijke ronding van de zool op, je loopt als het ware op een schommelstoel. Door vorm van de zool in combinatie met de lage heeldrop, 5mm, krijg je zo een afwikkeling die heel natuurlijk aanvoelt.??

Het naadloze upper van de Bondi 4 is een mooie mix van flexibel ademend materiaal en stevigere materialen waardoor de schoen goed om de voet sluit. Door het Air Mesh blijven je voeten lekker koel en droog, wat de kans op blaren aanzienlijk doet afnemen.
Door strategisch geplaatst slijtrubber beleef je kilometer na kilometer plezier aan de schoen. Daarbij hoef je met de Bondi 4 niet alleen op het asfalt te blijven, ook voor de lichte trails is de Bondi 4 prima te gebruiken!

HOKA ONE ONE Bondi 4