De Brooks Glycerin 17 is een hardloopschoen die uitermate geschikt is voor hardlopers die vele kilometers maken op verharde wegen. Het wordt niet zachter dan dit. Met het DNA Loft demping materiaal van Brooks voelt de harde ondergrond aan als zachte kussentjes. De superzachte demping en pluche pasvorm maakt elke stap van hiel tot teen soepel.
 
De Brooks Glycerin 17  past zich aan je loopstijl aan en beschikt over IDEAL drukzones in de buitenzool. Deze zones samen met de afgeronde hiel zorgen ervoor dat de impact van de landing maximaal wordt gereduceerd. Zo maak je van iedere stap een soepele afwikkeling.
 
DNA Loft 


De DNA Loft demping in de tussenzool zorgt voor een zacht, luxueus gevoel onder de voeten zonder aan reactievermogen of duurzaamheid te verliezen. Daarnaast zorgt de OrthoLite ™ inlegzool zorgt voor eersteklas instapcomfort. Het eerste WAUW gevoel als je de schoen aantrekt, daar staat Brooks al jaren om bekend en is met de Glycerin 17 wederom het geval. De nieuwe groeven in de buitenzool zorgen voor meer flexibiliteit en een meer soepele afwikkeling.
 
Bovenwerk 


Het bovenwerk van de Glycerin 17 is ook flink aangepakt. Het vernieuwde Double Jacquard Mesh is super ademend, flexibel en voelt als een sok om je voet! Sinds de Glycerin 15 is het bovenwerk van de Glycerin geproduceerd uit één stuk middels een 3D print techniek. Nieuw is nu de toevoeging van de zogenaamde ‘Boothie’ constructie, dit betekent dat aan de binnenkant van de schoen een stretchlaag is bevestigd die de voet omsluit. Verder is het hielgedeelte van de Glycerin 17 voorzien van een zachte kraag zodat je niet snel uit de schoen slip en veel comfort ervaart.
 
Binnen de Run2Day hardloopschoenencollectie neemt de Glycerin 17 de positie in van de maximum cushioning hardloopschoen. Ben je op zoek naar comfort? Dan is de Glycerin 17 echt wat voor jou!

Specificaties 


Het gewicht van een heren Glycerin 17 is 300,5 gram. De drop van de Glycerin is ongewijzigd ten opzichte van de vorige edities en dus nog steeds 10mm.

Brooks Glycerin 17 Run2Day