Alweer de 10e versie van de Ravenna. Deze heeft in vergelijking tot de voorgaande versies een paar subtiele updates gekregen, zo is het bovenwerk compleet vernieuwd voor een snelle look die past bij het reactieve loopgevoel!

Snelheid en support 
In de tussenzool van de Ravenna 10 is gebruik gemaakt van BioMoGo DNA foam. Dit foam zorgt voor een comfortabel en direct gevoel tijdens het afwikkelen! Het ontwerp is in de Ravenna 10 meer gericht op snelheid, vergelijkbaar met de Launch. Het guide rail systeem in de tussenzool van de Ravenna 10 begeleidt de pronerende beweging van de voet en stuurt alleen wanneer nodig.

Vernieuwd upper 
Het bovenwerk van de Ravenna 10 heeft een nieuw ontwerp gekregen waardoor een mooie slanke en snelle look ontstaat. Het “uit een stuk gemaakte” mesh bovenwerk valt comfortabel om de voet, zorgt voor uitstekende ventilatie en voorkomt irritatie. Door de versteviging rond de middenvoet, van de veters richting de tussenzool, sluit de Ravenna 10 de voet goed op zodat je niet snel zal gaan schuiven en slippen.

De Ravenna 10 is een heerlijke schoen voor lopers die op zoek zijn naar een model met lichte support in combinatie met een snel en reactief loopgevoel.

Specs
Drop: 10mm
Gewicht dames: 235 gram
Gewicht heren: 266 gram