Loop elke stap met heel je hart: Garmin komt met de Forerunner 15 inclusief hartslagmonitor en geïntegreerde activiteitsmeter. 
 
De modellen uit de Forerunner lijn zijn speciaal ontworpen voor elke hardloper. Tech-freaks kiezen misschien voor de meest geavanceerde en duurdere modellen zoals de FR620 HRM of de FR910 XT.

Betaalbaar GPS horloge
Zoek je  een doelmatig en bijzonder betaalbaar hardloophorloge met GPS-tracking dan was de FR10 tot voor kort de enige juiste keuze. Dan moet je het wel doen zonder hartslagmeting. Gelukkig is Garmin zo slim geweest om met de FR15 een upgrade te lanceren die zowel die hartslagmeting toevoegt als de activity-tracker die we kennen uit de Garmin Vivofit.
 
Functionaliteiten

De Garmin Forerunner 15 is een GPS hardloophorloge dat je motiveert door afstand, tempo, calorieën, persoonlijke records en hartslag bij  te houden. 
Om er voor te zorgen dat je ook  tussen  de  workouts actief blijft,  houdt de Forerunner 15 ook de dagelijkse activiteiten bij; het aantal stappen en calorieën die gedurende de dag verbrand worden. Het geeft je zelfs een waarschuwing als je te lang stil zit. Ideaal voor indoor training is de optionele footpod die accuraat de activiteit op de hardloopband bijhoudt.
 
De Forerunner 15 is met €179,00 Garmin’s laagst geprijsde GPS hardloophorloge met hartslagmeter en footpod mogelijkheden, dat daarnaast ook nog de dagelijkse activiteit bijhoudt. Het is mooie hulp om je workout te vergroten en ook je dagelijkse activeitsniveau te verhogen. 
 
Verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels voor € 179,00  in meerdere kleuren en ook in apart damesformaat!