De HOKA ONE ONE Clifton hardloopschoenen zijn razend populair dankzij hun maximale demping en lichtgewicht. Vorig jaar konden mensen kennis maken met de HOKA Clifton 1 maar nu is de tweede editie al beschikbaar: HOKA ONE ONE CLifton 2. De HOKA Clifton 2 is de ideale trainingsschoen, is geschikt voor duurlopen, intervallen en zelfs rappe wedstrijden. Hiermee heb je met de HOKA Clifton 2 een heuse all-round schoen in handen die bijzonder veel comfort biedt.

HOKA Clifton 2 voor dames

HOKA Clifton 2 voor heren
 
De Clifton 2 is net als zijn voorganger bijzonder licht van gewicht, slechts 235 gram in maat 42 2/3. Een heel-to-toe drop van 5mm dat zorgt voor een natural running stand van de voet.
 

HOKA ONE ONE testtour bij Run2Day


Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 
Vanaf zaterdag 20 februari begint de HOKA testtour en ben je bij alle Run2Day winkels welkom om de HOKA Clifton 2, HOKA Vanquish 2 en de HOKA Speedgoat te testen. Met deze drie modellen ontdek je op elk gebied wat HOKA te bieden heeft.
Meld je hier aan voor de testtour: aanmelden.

Vernieuwd aan de HOKA CLIFTON 2 is de verbeterde upper en een meer comfortabele tong. Hierdoor heeft de duurzaamheid van het bovenwerk een upgrade gekregen en is er minder irritatie bij de tong van de schoen. De groep liefhebbers van de HOKA Clifton zal deze update met open armen verwelkomen.
 
HOKA ONE ONE werd ontworpen in 2010 door 2 Franse adventure-racers: Jean Luc Diard en Nico Mermoud. Zij kwamen met het idee om een schoen te maken die het lopen makkelijker maakt en problemen als vermoeidheid, impact op het lichaam en spierpijn kan verminderen. Dit alles om het plezier in het lopen en het gevoel van vrijheid dat het lopen geeft te bevorderen. HOKA ONE ONE betekent ‘Now it’s time to fly’ in het Maori. Het gevoel van vliegen werd door Jean Luc Diard en Nico Mermoud vertaald in een schoen.
 
Ook professionele atleten hebben de voordelen van de HOKA ONE ONE schoenen ontdekt. Zo doet de gehele Amerikaanse Atletiek selectie de duurlopen op de HOKA ONE ONE. Waarom? Minder last van moeie benen na een lange duurloop!

Hoka one one Clifton 2