De Speedgoat is een allround trailschoen van HOKA ONE ONE die elk terrein moeiteloos aan kan. Het model is gemaakt met de gedachte: "Go everywhere, run everything". In vergelijking tot de eerste versie is het upper van de Speedgoat 2 volledig vernieuwd, en is de zool breder gemaakt voor meer stabiliteit.

Speedgoat 2 voor dames

Speedgoat 2 voor heren

 
Upper – ademend en beschermend


Het upper van de Speedgoat 2 is gemaakt van soepel ademend mesh in combinatie met een 3D Puff Print wat zorgt voor stevigheid. Bij de voorvoet is de Speedgoat 2 ruimer dan de voorgaande versie voor meer comfort van de tenen. Dankzij de 3D print sluit de Speedgoat 2 mooi de middenvoet op voor een stevige pasvorm en een goede lockdown. Door op de hak en aan de voorzijde extra materiaal te plaatsen beschermt de schoen je voeten tegen puin en gruis van de ondergrond.

 
Stabiliteit, comfort en grip


De middenzool van de Speedgoat 2 heeft de typische HOKA-look en maakt gebruik van een dikke laag lichtgewicht EVA-foam. Hierdoor zal elke pas die je maakt maximaal opgevangen worden terwijl de schoen verrassend licht en comfortabel blijft aanvoelen. Door gebruik te maken van een Active Foot Frame ligt de voet niet bovenop de middenzool maar erin. Het hielbeen wordt hierdoor ondersteund waardoor een stabiele natuurlijke afwikkeling kan plaatsvinden.
Het patroon van de buitenzool is opgebouwd uit 5mm noppen die in verschillende richtingen staan, en is voorzien van Vibram Megarip rubber. De combinatie van de noppen en het rubber zorgt voor uitstekende grip bij iedere stap die je maakt, ongeacht of dit op een natte ondergrond is of juist op droog en rotsachtig terrein.
 
De HOKA ONE ONE Speedgoat 2 is een must-have voor lopers die op zoek zijn naar een comfortabele trailschoen die elk terrein aankan!

Specificaties: 
Drop: 4.5mm
Gewicht heren: 278 gram
Geiwcht dames: 232 gram
 
HOKA Speedgoat 2

HOKA Speedgoat 2