De Speedgoat is een allround trailschoen van HOKA ONE ONE die elk terrein moeiteloos aan kan. Het model is gemaakt met de gedachte: "Go everywhere, run everything". In vergelijking tot de eerdere versies is het upper van de Speedgoat 3 vernieuwd en biedt het upper iets meer ruimte aan de voorvoet. 

Upper – ademend en beschermend
Het upper van de Speedgoat 3 is gemaakt van soepel ademend mesh in combinatie met een 3D Puff Print wat zorgt voor stevigheid. Bij de voorvoet is de Speedgoat 3 ruimer dan de voorgaande versie voor meer comfort van de tenen. De TPU overlays zorgen voor meer stevigheid rond de middenvoet en voor een goede lockdown. Door op de hak en aan de voorzijde extra materiaal te plaatsen beschermt de schoen je voeten tegen puin en gruis van de ondergrond. 

Stabiliteit, comfort en grip
De middenzool van de Speedgoat 3 heeft de typische HOKA-look en maakt gebruik van een dikke laag lichtgewicht EVA-foam. Hierdoor zal elke pas die je maakt maximaal opgevangen worden terwijl de schoen verrassend licht en comfortabel blijft aanvoelen. Door gebruik te maken van een Active Foot Frame ligt de voet niet bovenop de middenzool maar erin. Het hielbeen wordt hierdoor ondersteund waardoor een stabiele natuurlijke afwikkeling kan plaatsvinden. Het patroon van de buitenzool is opgebouwd uit 5mm noppen die in verschillende richtingen staan, en is voorzien van Vibram Megarip rubber. De combinatie van de noppen en het rubber zorgt voor uitstekende grip bij iedere stap die je maakt, ongeacht of dit op een natte ondergrond is of juist op een droog en rotsachtig terrein. Het brede loopvlak zorgt voor extra stabiliteit. 

De HOKA ONE ONE Speedgoat 3 is een must-have voor lopers die op zoek zijn naar een comfortabele trailschoen die elk terrein aankan! 

Specs
Drop: 4 mm
Gewicht dames: 285 gram
Gewicht heren: 292 gram