De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 22 Osaka editie van de Wave Rider bouwt verder op het succes van de voorgaande modellen en heeft een uniek regenboog design wat links en rechts verschillend is.
 
Vernieuwd bovenwerk
Het bovenwerk van de Wave Rider 22 heeft een aantal aanpassingen gekregen waaronder full engineered mesh zorgt voor een verbeterde ventilatie, flexibiliteit en duurzaamheid. De binnenzool van de Wave Rider 22 is vernieuwd, voelt zachter aan en geeft een mooiere pasvorm. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel gevoel en zorgt dit voor extra stevigheid rond rondom de hak.

Wave-plaat
De Wave-plaat uit de voorgaande editie is weer opgenomen in de Wave Rider 22. Deze plastic plaat in de tussenzool van zorgt voor een mooie combinatie tussen flexibiliteit en stabiliteit gedurende het afwikkelen. In het hakgedeelte is gebruikt gemaakt van het U4icX foam voor een zacht gevoel tijdens het landen. De tussenzool bestaat verder uit U4ic foam waardoor de Wave Rider 21 een lichte schoen is met uitstekende demping.

De Wave Rider 22 is weer een stapje dichterbij de perfecte hardloopschoen! Het model is een aanrader voor neutrale lopers die graag een responsive cushioning schoen hebben met comfort.
 
Specs:
Drop: 12mm
Gewicht
heren: 295 gram
dames: 250 gram