Sport zorgt ervoor dat mensen bij elkaar komen, dezelfde passie delen en dezelfde emoties ervaren. Nergens anders kun je dit gevoel beter ervaren als op de TCS Amsterdam Marathon. Duizenden mensen geven de Power to Perform, genieten van de afstand die ze lopen en ervaren de stad vol kunst en cultuur.
 
Mizuno brengt de kunst van het hardlopen in beeld in het bijzondere design van deze TCS Amsterdam Marathon 2018 schoen. De typische stijl van Hollandse Meesters is toegepast op de Mizuno Wave Ultima 10. De Wave Ultima van Mizuno is inmiddels een echte klassieker geworden. Het neutrale model kenmerkt zich door een mooie combinatie van stabiliteit en comfort en is in vergelijking tot soortgelijke modellen net even wat lichter!
 
Deze neutrale schoen bezorgt je een comfortabele en soepele hardloopervaring. De kenmerkende Wave technologie van het Japanse merk zorgt voor een hoog niveau van demping en reactief vermogen. De harmonieuze pasvorm heeft een mesh met subtiele Amsterdam Marathon verwijzingen zoals de drie typerende Amsterdamse kruizen en de verwijzing naar de heilige marathon afstand; 42,195 km. 

Dynamotion Fit
Het bovenwerk van de Ultima 10 is gemaakt met de Dynamotion Fit technologie waardoor een prettige pasvorm ontstaat. De schoen sluit goed om de voet aan maar beperkt de bewegingsvrijheid niet zodat er geen vervelende drukpunten ontstaan!  Gedurende je run is de kans op irritatie daardoor minimaal en blijven je voeten toch stevig in de schoen zitten. Uiteraard zorgt goed ademend mesh voor verkoeling en blijven je voeten ook bij de langere runs droog en koel.

Vertrouwd gevoel met nieuwe Wave
De tussenzool van de Wave Ultima 10 is net als het voorgaande model gemaakt met U4iCx foam. Dit lichtgewicht foam zorgt voor een comfortabele zachte demping die de impact gedurende de landing perfect opvangt. Dankzij het elastisch vermogen van het foam krijg je bij de volgende afzet ook weer energie terug wat zorgt voor een comfortabel maar responsief gevoel bij de afwikkeling! De bekende Wave-plaat uit de Mizuno modellen is iets zachter gemaakt en omgedoopt tot ‘Cloudwave’. Met deze verandering blijft de stabiliteit van de schoen behouden maar rolt de voet soepeler van de hak door naar de voorvoet.

De Wave Ultima 10 – TCS Amsterdam Marathon editie is het ideale aandenken aan de Amsterdam Marathon, maar ook als je die niet loopt blijft de schoen een topper in het neutrale responsive cushioning segment!

Specs
Drop: 12mm
Gewicht heren: 290 gram, US 9
Gewicht dames: 240 gram, US 8

Mizuno Wave Ultima 10 TCS Amsterdam marathon editie

Mizuno Wave Ultima 10 TCS Amsterdam marathon editie

Mizuno Wave Ultima 10 TCS Amsterdam marathon editie