De Rubix van New Balance is een support schoen in het premium segment. De Rubix maakt gebruik van een innovatieve en unieke zoolconstructie waarbij de zool gesplitst is in meerdere delen. Het is een support schoen die niet corrigeert maar geleid. De tussenzool van de Rubix bestaat uit twee verschillende hardheden waarbij het zachtere deel aan de mediale zijde zorgt voor vermindering van shock impact tijdens de landing en het hardere deel support biedt tijdens de afwikkeling. 

Comfort met steun

De tussenzool bestaat uit 2 kleuren foam met ieder een verschil in hardheid. Dit zorgt, door de hardere binnenzijde van de tussenzool voor meer stabiliteit en een meer geleidende afwikkeling. De keuze voor de maat en positie van de “blokken” in de zool is gedreven door statistische gegevens over drukverdeling en kracht. Dit geeft de Rubix een unieke combinatie van stabiliteit, demping en flexibiliteit. 

Soepel Engineered Mesh

Het lichtgewicht bovenwerk van de Rubix maakt gebruik van een soepel en ademend engineered mesh en een 3d geprint raster rond de midvoet. Hierdoor sluit de schoen mooi aan rond de voet. Uiteraard is de constructie volledig naadloos wat kans op irritatie minimaliseert! 

Ben je op zoek naar een schoen met maximale cushioning, die flexibel is en toch support biedt? Dan is de Rubix een must-have! 

Specs

Drop: 8mm 
Gewicht heren: 305 gram 
Gewicht dames: 255 gram