De Polar M430 is een waterdicht GPS sporthorloge met optische hartslagmeting en 24/7 activiteitsmeting. Hij biedt geavanceerde trainingsfuncties voor lopers, zoals de Polar Fitnesss Test via optische hartslagmeting, Polar Running Program en Running Index. Met de ingebouwde accelerometer meet hij ook je afstand en tempo tijdens indoor trainingen. De M430 geeft persoonlijke begeleiding en feedback en draagt gegevens automatisch over naar de Polar Flow app voor analyse. 

De Polar M430 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Direct naar de Polar M430 modellen.


De Polar M430 is ontworpen voor hardlopers. Het GPS horloge met optische hartslagmeting meet eenvoudig, nauwkeurig én betrouwbaar je hartslag via de pols. Houd je van snelheid, afstand en hoogte bij met de geintegreerde GPS. Als je binnen hardloopt, meet de Polar M30 de snelheid en afstand aan de hand van je polsbewegingen. Zo kun je overal hardlopen. Wanneer jij wilt, waar jij wilt!

Met de nieuwe M430 test je gemakkelijk wat je conditie os. Met de Polar Fitness Test met optische hartslagmeting kun je op elk moment en overal je conditie testen. Nu zonder hartslagbanden dus.

Gericht trainen is nu makkelijker dan ooit. Ontvang een persoonlijk en aanpasbaar trainingsschema dat is afgestemd op jou en je doelen. Daarnaast houd je via de Polar Flow app en de Running Index keurig bij hoe je loopprestaties zich ontwikkelen.

Slapen is essentieel om te herstellen en gezond te blijven. In de huidige drukke maatschappij helpt de Polar M430 jou je rust te pakken. Met Polar Sleep Plus krijg je een waardevol inzicht in je slaappatroon. Zo kom je meer te weten over de kwaliteit van je slaap, ontdek je hoe je slaappatroon eruit ziet, en ga je beter presteren door goede slaapgewoonten te ontwikkelen. Dat is nog eens een mooie bijkomstigheid. Beter worden door te slapen!


Extra functies uitgelicht:

 

ACTIVITEITSMETING


Blijf de hele dag in beweging. Polar M430 meet je stappen, afstand, calorieën en slaap en geeft je een persoonlijk doel voor dagelijkse activiteiten.

 

POLAR FLOW


Plan, synchroniseer en deel je training met de exclusieve online service en app Polar Flow. Bekijk al je gegevens in één oogopslag.

 

SMART NOTIFICATIONS


Met Smart Notifications ontvang je inkomende meldingen van je telefoon direct op het scherm van je M430.

 

SPORTPROFIELEN


Dankzij de meer dan honderd verschillende sportprofielen die Polar te bieden heeft, is er altijd één die bij jouw trainingen past.Specificaties:
 

AFMETINGEN

Gewicht: 51 gram
Dikte: 12 mm
Displaygrootte: 128x128 pixels display met hoge resolutie
 

TECHNOLOGIE

 • Geïntegreerde GPS met SiRFInstantFix™-voorspellingstechnologie door middel van satellieten
 • Activiteitensensor
 • Handmatige en automatische ronden
 • Waarschuwing door trilsignaal
 • Waterdicht (geschikt om mee te zwemmen)
 • 8 MB flashgeheugen
 • Oplaadbare 240 mAh lithiumpolymeerbatterij
 • Batterij gaat tot 8 trainingsuren mee met GPS en optische hartslagmeting

CONNECTIVITEIT

 • Aangepaste USB-kabel voor synchronisatie van gegevens met een pc of Mac
 • Bluetooth Smart met mobiele telefoon en sensoren
 • De Polar Flow-webservice is compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 of later en PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 of later
 • Compatibiliteit mobiele app Polar Flow
 • Software kan worden bijgewerkt
 • Talen gebruikersinterface: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Nederlands, Japans, Chinees (Vereenvoudigd), Pools, Russisch, Turks, Tsjechisch en Indonesisch
Polar M430