De nieuwe Polar V800 met geïntegreerde GPS en activity tracker, is ontwikkeld voor professionele atleten en veeleisen- de sporters. Laat je hierdoor niet afschrikken want met het fraaie design is de Polar V800 voor iedereen geschikt!
Ook tijdens je trainingen wil je het maximale eruithalen en vooral slim trainen. De intelligente combinatie van data afkomstig van trainingsinspanningen én van alledaagse activiteiten geeft spor- ters een waarheidsgetrouw beeld van de hersteltijd die nodig is, voordat er gestart kan worden met een nieuwe trainingssessie. Deze technologie wil elke sporter om zijn pols, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Uitgebreide functies van de Polar V800 vind je hier.

De Polar V800 onderscheidt zich ook nog door enkele andere unieke functies. De trainingscomputer registreert de hartslag - zelfs tijdens het zwemmen – en is daarom de perfecte oplossing voor triatleten. De V800 biedt de meest nauwkeurige hoogteregistratie dankzij een geïntegreerde barometrische druksensor en het hoog contrasterend zwart/wit display is geoptimaliseerd voor de sport. Het zeer energiezuinige scherm is gemakkelijk te lezen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Dit draagt bij aan een optimale gebruiksduur van de oplaadbare batterij: tot 14 uur trainingstijd, 50 uur in ‘low power GPS modus’ en 30 dagen wanneer de Polar V800 enkel als horloge en 24/7 activity tracker wordt gebruikt. 

De Polar V800 berekent ook de Running Index die een score geeft aan je aerobe fitheid en je loopefficiëntie. De Orthostatische Test geeft je inzicht in je herstelstatus op lange termijn om overtraining te voorkomen. Gebruikers kun- nen heel eenvoudig tot 4 weken terug hun trainingsgeschiedenis raadplegen in het uurwerk en via Polar Flow kunnen ze hun trainingsdata delen met hun coach.

De Polar V800 is ontwikkeld voor de meest veeleisende sporten en beschikt over een groot, krasbestendig Gorilla Glass scherm, vergelijkbaar met dat van de meest geavanceerde smartphones. Het Gorilla Glass is geplaatst in een behuizing van roestvrij staal en aluminium voorzien van een zachte, ademende polyurethaan polsband. Een geslaag- de combinatie van kracht, lichtheid, stijl en comfort.