De Saucony Kinvara is een model dat zich kenmerkt door zijn lichte gewicht, flexibiliteit, een lage drop, en responsive cushioning. Vanwege het jubileum is er een Limited Edition gemaakt die slechts zeer selectief verkrijgbaar is. Een must have voor de liefhebbers.

EVERUN energie 


De tussenzool van de Kinvara 10 is gebaseerd op zijn voorganger en bestaat uit EVA+ foam met een toplaag van het gepatenteerde EVERUN-rubber. Het EVA+ foam is opnieuw vormgegeven waardoor het model beter kan meebewegen met de afwikkeling. De EVERUN topzool zorgt niet alleen voor een zacht gevoel onder de voet maar absorbeert ook de schok van het landen en geeft weer energie terug bij elke afzet die je maakt! Net als de tussenzool heeft ook de buitenzool een paar kleine aanpassingen gekregen, zo is het slijtrubber op bepaalde plekken verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid van de schoen. 

Lichter upper


Het bovenwerk van de Kinvara 10 is natuurlijk gemaakt van een naadloos en ademend mesh. Het bovenwerk is licht in gewicht biedt de nodige stevigheid en voelt zeer comfortabel aan. In het hakgedeelte is de hielkap verstevigd door middel van extra gewoven materiaal wat zorgt voor stabiliteit zonder concessies te doen aan comfort. 

De Kinvara zal ook in deze 10e editie veel lopers kunnen bekoren en is een top keuze voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht light cushioning schoen en een natuurlijk gevoel tijdens het afwikkelen. 

Specs


Drop: 4mm 
Gewicht heren: 221 gram (US 9)