De Triumph ISO 5 van Saucony is net als de voorgaande versies een schoen die zich richt op een comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Door aanpassingen in de middenzool en slijtzool biedt deze nieuwste versie een reactiever gevoel onder de voet en een soepelere afwikkeling.

EVERUN tussenzool 

Net als in de voorgaande editie maakt de Triumph ISO 5 gebruik van een topzool gemaakt van EVERUN, door dit materiaal dicht bij de voet te plaatsen ontstaat een reactief en direct gevoel bij het afwikkelen. De tussenzool bevat meer Everun dan ooit tevoren. Door deze aanpassing zorgt de Triumph ISO 5 voor uitstekende schokdemping en geeft een verrassend direct gevoel bij het afwikkelen in combinatie met een zacht gevoel onder de voet. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph ISO 5 kan zich daarmee goed aanpassen aan de ondergrond en biedt een soepele afwikkeling ongeacht oneffenheden. 

SOFIT bovenwerk

Het bovenwerk van de Triumph ISO 5 heeft een update gekregen van het ISOFIT systeem. De kleine aanpassingen zoals een vernieuwd mesh en een verbeterd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort. 

De Saucony Triumph 5 is een zeer comfortabele schoen in het neutrale maximum cushioning segment bij Run2Day. Als je op zoekt bent naar een comfortabele schoen met een levendig gevoel bij het afwikkelen, dan is de Triumph ISO 5 zeker het proberen waard!

Specs

Drop: 8mm
Gewicht dames: 278 gram
Gewicht heren: 323 gram