De zomer is voorbij. De dagen worden korter. Je runs door weer en wind. Blijven lopen is het motto. Run2Day heeft wederom een super collectie samengesteld waarmee je de hele herfst door kunt.

De nieuwe collecties vind je bij alle 25 Run2Day winkels en online. Onze runningexperts hebben niet alleen verstand van hardloopschoenen, maar ook van de juiste hardloopkleding en accessoires. 

Hardloopkleding voor dames
Hardloopkleding moet lekker zitten en in de herfst bescherming bieden tegen wind en regen. Niets is irritanter dan kleding waar je eigenlijk net niets aan hebt. Met zorg hebben wij de juist running gear bij elkaar gezocht voor de dames.
Dames hardloopkleding collectie



Hardloopkleding voor heren
Met een fijne hardloopoutfit geniet je nóg meer van je run. Hardloopkleding is gemaakt van speciale materialen die warmte en transpiratie zo reguleren dat jij comfortabel en lekker kunt blijven rennen. Tijdens de donkere dagen heeft deze kleding ook extra reflectie-elementen zodat je beter zichtbaar bent voor mede-weggebruikers.
Heren hardloopkleding collectie



Hardloopschoenen voor dames
Op de juiste hardloopschoenen voor jou loop je niet alleen het lekkerst, je voorkomt er ook blessures mee die gerelateerd zijn aan het hardlopen. Wil je meer informatie over hardloopschoenen? Ga dan naar één van onze winkels en doe de hardloopanalyse.
Dames hardloopschoenen collectie



Hardloopschoenen voor heren
Om je de beste kwaliteit te kunnen bieden vind je in ons heren assortimement hardloopschoenen van gerenomeerde hardloopmerken zoals New Balance, ASICS, adidas, Nike, Mizuno, HOKA ONE ONE, Brooks en Saucony.
Heren hardloopschoenen collectie