De Run2Day winkel aan de Overtoom 345 in Amsterdam is ingrijpend verbouwd en omgetoverd tot een Flagship Store. Nadat Run2Day Rotterdam een totale ‘make-over’ onderging was het nu de beurt aan Run2Day Amsterdam.

Run2Day heeft drie kernwaarden; inspireren, motiveren en adviseren. ‘De winkel aan de Overtoom is een voorbeeld van deze filosofie’, vertelt Ewout Braggaar, eigenaar Run2Day.

‘Het Vondelpark, hardloop-Mekka van Amsterdam, komt letterlijk naar binnen. Deze geweldige hardloopspot ligt direct achter de winkel en is dé inspiratiebron geweest voor de keuze van natuurlijke elementen zoals de vloer en met een prachtige boom hebben we het park naar binnen gehaald', aldus Braggaar.

Adviseren


Wij zijn Run2Day en we zijn er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt, zegt Johan Wilders met trots. Johan, filiaalmanager in Amsterdam: ‘Ons team van experts doet er alles aan om jou te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of dat fantastische PR moet je natuurlijk wel zelf lopen!’

Wat doen we zoal voor jou dan? 
‘In de nieuwe opzet van de winkel is een prominente plaats ingericht voor de loopanalyse. De Run2Day schoenadviesmethode staat garant voor het perfecte advies voor iedere hardloper waarbij voorkeur, biomechanische behoefte en pasvorm belangrijke factoren vormen. Hiervoor is een groot gedeelte van de winkel ingeruimd, een lange presentatiewand voor de uitgebreide collectie met daarachter een hardloopbaan waar hardlopers zowel van de achterzijde, voorzijde als zijwaarts gefilmd worden garandeert deze focus op schoenadvies,’ aldus Johan.

Is jouw product niet op voorraad dan bezorgen we deze bizar snel thuis, zo snel als Dafne Schippers sprinten kan. Onze webmanager Bibi pakt jouw order dezelfde dag nog hoogstpersoonlijk voor je in.

Heb je super specialistisch advies nodig over die ene hartslagmeter met GPS? Edwin vertelt je er graag alles over in zijn winkel onder het genot van een goede koffie. In de winkel is bijzonder veel kennis in huis over de meest uiteenlopende hardlooponderwerpen.

Of misschien wil je gewoon de beleving opsnuiven van een groot aanstaand hardloopevenement. Topatleten Herman en Stijn vertellen bijvoorbeeld alles over de Amsterdam marathon, Dam tot Damoop in hun op en top Amsterdamse winkel. En je kunt voor veel lokale evenementen zoals Rondje Mokum meetrainen van start naar de finish.


Runhouse


Om consumenten te inspireren en motiveren is de Flagship Store voorzien van een Runhouse in de kelder van waaruit veel evenementen en clinics georganiseerd zullen worden.

Heb je een vraag, een klacht of wil je gewoon even een half uur lang praten over trainingsschema’s met een expert? Jaap staat voor je klaar. En na afloop stuurt hij je nog een mailtje met tips & tricks. Waarom? ‘Omdat wij jou willen inspireren en faciliteren met alles wat je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. Omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Daarom.

Samen met ons volledige team werken wij elke dag keihard om dat waar te maken. Onze missie komt uit ons hart en stroomt door onze aderen. Wij zijn runners die er voor runners zijn’, sluit Johan met trots af.

Run2Day Amsterdam

Run2Day Amsterdam

Run2Day Amsterdam

Run2Day Amsterdam

Run2Day Amsterdam