De zomer is helaas alweer zo goed als voorbij. De herfst klopt alweer aan de deur! Wat is er nu lekkerder én avontuurlijker dan door wind en regen te hardlopen? Juist! Dit najaar gaan we de bossen in, trailrunnen en lopen we in het midden van de nacht.

Voor deze herfsteditie spreken we af met Marc Weening (op de cover). Marc is oprichter van MudSweatTrails, een platform voor trailrunning. Trailrunnen betekent voor Marc avondtuur en vrijheid. Hij ontdekte trailrunning 11 jaar geleden in de Canadese Rocky Mountains. Marc is ook eigenaar van het UV-werende kledingmerk Sonpakkie. Waarom? Lees het mooie verhaal in het Run2Day magazine.

Lopen in de nacht, zonder verlichting.
Bram Bakker zet voor dit nummer de wekker om 2.45 uur in de nacht voor een loop door de Schoorlse Duinen. Samen met Hans Koeleman - schrijver van het boek "Het Blauwe Uur" - twee Run2Day medewerkers én twee Run2Day fans loopt Bram door de nacht opzoek naar het Blauwe Uur. Langzaam lopend en zonder verlichting!

Blind naar de Olympische Spelen
Joleen is blind, maar alles in haar leven draait om sport. Ze is één van de lucky few die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken ondanks dat zij als sinds haar 12e blind is. Samen met een loopbuddy gaat zijn voor een medaille tijdens de Olympische Spelen. Wij hebben zelf ook een loopbuddy bij Run2Day werken. Tim Bolink loopt 1x per week samen met blinden als begeleider. 

Dagboek van Run2Day eigenaar Ewout Braggaar
Ewout Braggaar is sinds 2012 eigenaar van Run2Day. Hij heeft dit jaar vijf halve marathons gelopen. Hoewel Ewout de halve eigenlijk lang genoeg vindt, loopt hij momenteel 4x per week als voorbereiding op de Berlijn Marathon. Weten hoe de week van Ewout eruit ziet? Je leest het in het nieuwe Run2Day magazine!

Het nieuwe Run2Day magazine staat boordevol nieuwe collecties die jou beschermen tegen de regen en wind voor de koudere en donkere dagen. Zes heerlijke recepten die je in de herfst en wintermaanden van de juiste brandstof te voorzien om lekker door te trainen.

Kom naar jouw Run2Day winkel en neem het Run2Day magazine gratis mee.

Veel leesplezier.

Run2Day magazine herfst 2015