Wil je met vrienden of vriendinnen heerlijk je weekend beginnen? Geef je dan op voor iRun! De nieuwe iRun-clinic start zaterdag 11 januari!

Bij de iRun loopclinics train je zes keer op zaterdagochtend om 09:30 uur vanuit de winkel of locatie in de buurt van de winkel en leer je de basisvaardigheden van het hardlopen. Naast deze zes trainingen krijg je online begeleiding en ‘huiswerk’ voor een zelfstandige training doordeweeks. Daarnaast word je getrakteerd op een uniek iRun loopshirt van Nike. Direct inschrijven? Dat kan hier iRun.nl

Eveline legt uit waarom jij mee moet doen met iRun

Eveline Volkers deed in januari 2013 mee met iRun bij Run2Day Eindhoven en hield een blog bij. Eveline-250x249Als je twijfelt of je wil gaan hardlopen, dan is de eerste stap zo gezet. Schrijf je nu in voor iRun! Tijdens de gezellige en motiverende clinics leer je hoe je verantwoord van 0 tot 30 minuten loopt. Naast een goed schema waarin je de minuten opbouwt, krijg je ook looptraining en persoonlijke begeleiding. Een betere start kun je niet hebben en misschien vind je het wel ontzettend leuk! Wil je weten hoe ik de iRun clinics heb ervaren, kijk dan op JustKeepRunning.