Heb je jezelf ingeschreven voor de iRun clinics? Of twijfel je nog over inschrijving en heb je behoefte aan meer informatie? Kom woensdagavond 12 maart naar de speciale iRun informatieavond!

In *alle Run2Day vestigingen in Nederland organiseren wij een iRun informatie- en kennismakingsavond. Dit is vrijblijvend en gratis voor iedereen die meer wil weten over de iRun clinics. Deze bijeenkomst is van 19:00-20:00 uur. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinc, ontmoet je jouw iRun instructors en medelopers, kun je je persoonlijke doelen aangeven, vragen stellen en met 10% korting shoppen!

Nog niet ingeschreven, maar wil je wel beginnen met hardlopen?

Wil je je direct opgeven voor iRun, schrijf je dan in via www.iRun.nl inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 14 maart. Let op: de informatie avond is niet bij de volgende filialen: Almere, Emmen, Groningen, Hengelo, Hoogeveen, Leeuwarden en Venlo. Deze winkels geven de informatie voor de eerste training op zaterdag 15 maart. Zeker weten of er een informatieavond bij jouw Run2Day is? Check even de website van jouw Run2Day of bel even naar de winkel. Heb-jij-vragen