Wil jij dat je vrienden of familie jouw goede voorbeeld gaan volgen en ook eens gaan hardlopen? Wil jij ze dat zelfde lekkere gevoel geven wat je hebt na iedere training? Geef dit dan snel door aan de Hardloopsint!

Het makkelijkste en toch leukste kadootje om nu last-minute te geven is een iRun beginners clinic. Op 6 achtereenvolgende zaterdagen je vrienden of familie kennis laten maken met hardlopen. Jij hebt vast ook wel vrienden of familie die eigenlijk wat meer zouden moeten bewegen, maar zichzelf keer op keer dat laatste zetje niet geven. Schrijf ze in voor iRun, waar ze door enthousiaste iRun instructors op een leuke en verantwoordelijk manier leren hardlopen of weer aan het hardlopen krijgen. Run2Day wil na de 6 weekse clinic jouw inspirator zijn om ook na de clinic te blijven lopen. iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom ook het perfecte kado voor in de schoen!

Kosten en inschrijven

Een iRun clinic kost 50euro. Naast 6 trainingen, krijg je hardloopschema's, een uniek iRun loopshirt van Nike en vele extra’s. Direct inschrijven voor een locatie bij jouw in de buurt. Hardlopen begint bij ons! Sinterklaas-Run2Day-harlopen