Altijd al eens mee willen doen aan het grootste hardloopevenement van Nederland, maar vind je 10 Engelse Mijl (16,1 km) een te grote afstand of was je te laat met inschrijven?

Doe dan op zondag 22 september samen met jouw vriendinnen, zusjes, nichtjes of collega’s mee aan de Run2Day Ladies Damloop! De Run2Day Ladies Damloop is een onderdeel van de Dam tot Damloop maar telt 4 Engelse Mijl (6,4 km). De start is net als de ‘grote’ Dam tot Damloop in Amsterdam op de Prins Hendrikkade. Ervaar vervolgens zelf hoe bijzonder het is om te hardlopen door de IJtunnel en geniet van de unieke sfeer die het publiek langs het parcours creëert. De gezellige finish is bij het IJ in Amsterdam-Noord. Ook bedrijven kunnen meedoen aan de Run2Day Ladies Businessloop. Een businessteam bestaat dan volledig uit vrouwen. Voor de businesslopers worden extra faciliteiten geboden.

Loop voor dance4life

Het officiële goede doel van de Run2Day Ladies Damloop is dance4life. Bij online inschrijving kunnen alle individuele deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan een dance4life-project voor meisjes in Peru. Het project richt zich op het bevorderen van seksuele voorlichting. Iets dat hard nodig is in Peru, zeker voor vrouwen. Dus schrijf je hier in en support dance4life! Run2Day-Ladies-Damloop [photomosaic]