In februari van dit jaar verscheen het Hardloperskookboek. Dit is een kookboek voor lopers die zichzelf graag uitdagen en verbeteren. Die af en toe best een wijntje of een biertje willen drinken, maar die ook een fles bietensap soldaat durven maken als ze daar sneller van gaan lopen.

Het Hardloperskookboek biedt nieuwe wetenschappelijke inzichten in wat nu echt je prestaties bevordert. En alle broodje-aapverhalen krijg je erbij om te lachen. Maar vooral is het een boek met originele recepten voor sporters, meestal verantwoord en altijd lekker. Schrijfster Miriam van Reijen komt naar Run2day om de weetjes in haar boek toe te lichten en je alles te vertellen over de beste voeding voor, tijdens en na het hardlopen. Na afloop van de lezing kun je een gesigneerd exemplaar van het Hardloperskookboek aanschaffen (€22,50).

Geef je vandaag nog op voor de gratis lezing bij jouw Run2Day via e-mail:

Venlo - 22 oktober - venlo@run2day.nl Amersfoort - 5 november - amersfoort@run2day.nl Hilversum - 8 november - hilversum@run2day.nl Eindhoven - 12 november - eindhoven@run2day.nl Nijmegen - 15 november - nijmegen@run2day.nl Den Bosch - 26 november - denbosch@run2day.nl Emmen - 29 november - emmen@run2day.nl Breda - 3 december - breda@run2day.nl Leeuwarden - 13 december - leeuwarden@run2day.nl Amsterdam Overtoom - 19 december - amsterdam@run2day.nl Arnhem - 20 december - arnhem@run2day.nl Miriam van Reijen (1983) is afgestudeerd bewegingswetenschapper (VU Amsterdam) en momenteel werkzaam als promovenda aan de VU. Als ambitieuze atlete behaalde zij in 2009, 2010 en 2011 het podium tijdens het NK marathon met een persoonlijk beste tijd van 2h41. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf als freelanceredacteur en verzorgt ze regelmatig presentaties over hardlopen, voeding en training. Miriam woont, werkt en traint in Amsterdam. Hardloop-kookboek-run2day-1