ODLO Evolution Cool

Wie bepaalt het tempo? Wie beslist of het weer geschikt is? Alleen jij! Het ODLO Temperature-Control-systeem helpt je om het juiste product te kiezen voor elke run. Zelfs in de zomer met hoge temperaturen is Evolution Cool als eerste laag op je huid uitermate geschikt omdat het je koel houdt door de uitstekende vochtregulatie.

Evolution Light Underwear

Het perfecte ondergoed voor het hele jaar is ODLO Evolution Light. Dit ondergoed draag je tijdens het hardlopen als eerste laag. Het is ultralicht en naadloos, dit zorgt ervoor dat je het nauwelijks op je huid voelt. De naadloos geïntegreerde ventilatiezones houden het lichaam koel tijdens de wisselende temperaturen waar we in Nederland mee te maken hebben. Het ‘Effect by ODLO’ garandeert met zilverionen een permanent geur werend effect, waardoor je tijdens en na je run fris blijft.

ODLO collectie bij Run2Day

Naast het Evolution Light ondergoed heeft ODLO een mooie spring/summer collectie bij Run2Day. Voor dames zijn er naadloze singlets waarin een bh is verwerkt en t-shirts met UV bescherming zodat je tijdens je run wordt beschermd tegen de felle zomerzon. Bijpassende tights zijn voorzien van een zakje met rits zodat je spullen veilig zijn mee te nemen. Voor heren zijn er singlets, t-shirts en shorts welke uitermate geschikt zijn om te dragen in combinatie met het Evolution Light ondergoed.

Prijsvraag

Wil je kans maken op één van de twee Evolution Cool shirts? Beantwoord dan de volgende vraag via Facebook: Waar komt het merk ODLO oorspronkelijk vandaan? [photomosaic]