Odlo is bij iedereen wel bekend als het wintersport merk. Kwaliteit en functie staan bij Odlo hoog in het vaandel, toch brengt Odlo steeds modieuzer kleuren en artikelen.

Op dit moment is de nieuwe wintercollectie van Odlo net uit. Odlo verrast dit jaar met diverse innovatieve artikelen en details. Odlo is bij de gemiddelde sporter bekend vanwege het super functionele ondergoed en de diverse atleten die tijdens de Olympische Winterspelen in Odlo kleding aan de start verschijnen. Odlo heeft echter al jaren een kwalitatief hoogwaardige lijn hardloopkleding. De nieuwste collectie van Odlo is echt opvallend onderscheidend. Het kwalitatief hoogwaardige karakter is gebleven, de kleuren zijn mooi opvallend en de kledinglijn is voorzien van erg innovatieve artikelen en details. De echte 'eyecatchers' uit de collectie zijn het Jacket BREEZE voorzien van een Primaloft voorpand. Primaloft is een vezel die heel erg goed isoleert en bovendien wateraftotend is. Aan de achterzijde is Jacket BREEZE voorzien van een licht opengeweven extra ademend achterpand. Een ander opvallend jack is het Jacket ALISEO en ALISEA, respectievelijk de heren- en damesversie van een heel mooi soepel softshell jack. Volgens Odlo is het gebruikte materiaal het lichtste softshell materiaal op de markt. Uniek in bescherming tegen regen en wind zonder dat het een 'ritselgeluid' maakt of je belemmert in je bewegingen. Van Jacket ALISEO/ALISEA bestaat ook een halfzip top versie zonder capuchon. Leuk detail van alle Odlo jassen en windstopper tops is de 'Watch Compatible Cuff', dit is een soort uitsparing, een ingewerkt manchet, in de mouw waardoor je je horloge kunt bekijken.

Underwear

Natuurlijk is het Odlo underwear bij Run2Day ook voorradig. Wij werken overwegend met twee verschillende soorten underwear, Cubic underwear en Evolution Light underwear. Cubic draagt iets losser, meer als een normaal t-shirt. Evolution Light draag je aangesloten waardoor het transport van transpiratievocht nog iets gemakkelijker op gang komt. Beide lagen houden je perfect warm tijdens je trainingen en zoveel mogelijk droog doordat ze transpiratievocht doorgeven aan de volgende laag. Ze vormen dan ook de ideale eerste laag. Lees hier meer over hoe je je ideale outfit het beste kunt opbouwen. Odlo-Run2Day-Hardlopen