The Color Run™ Utrecht komt eraan en is helemaal uitverkocht! Na twee succesvolle edities in Amsterdam en Zwolle is op zondag 4 augustus Utrecht de kleurrijkste stad van Nederland!

The Color Run™ wordt ook wel de ”Happiest 5K on the Planet” genoemd, omdat het vrienden en familie in een unieke, gezonde en vrolijke omgeving samenbrengt.

Goed aan de start verschijnen?

Met je inschrijfbewijs ontvang je bij jouw Run2Day winkel 20,- korting bij aanschaf van je nieuwe hardloopschoenen! The Color Run 8 The Color Run™ is een uniek hardloopevenement waarbij het draait om lekker gezond zijn, blijheid en saamhorigheid. Het gaat meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten. Voordat je van start gaat zorgt Run2Day er voor dat je er helemaal klaar voor bent door met zijn allen een kick-ass warming-up te doen. The Color Run™ is een vijf-kilometer run, waarbij duizenden deelnemers bij elke kilometer van top tot teen onder worden gedompeld in verschillende kleuren door middel van kleurenpoeder. Achter de finish gaat het parcours over in een ”Color Festival,” waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt zal worden om er een kleurrijke memorabele dag van te maken en om miljoenen kleuren combinaties te creëren!

The Color Run™ RACE REGELS

Regel #1 Alle deelnemers zijn welkom… snel, langzaam, renner, wandelaar, oud en jong. Regel #2 Een wit shirt is dé dress code bij de start. Regel #3 Complete kleuren gekte bij de finish! Het parcours is 5 kilometer. Bij elke kilometer staat een team van enthousiaste ‘Color Heroes’ klaar om je onder te dompelen in kleur. Nadat je oranje, groen, blauw en roze hebt gepasseerd kom je bij de finish aan als een groot geschilderd canvas!

Uitverkocht en toch meedoen aan The Color Run™ Utrecht?

Like de Facebook pagina van Run2Day Nederland en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent! Wij hebben een kleurrijke verrassing voor jullie in petto. [photomosaic]