Met jezelf de uitdaging aangaan om die klassieke 42,195km af te leggen en dit om kinderen die het verdienen een lach op hun gezicht te bezorgen!

Met 60 enthousiaste deelnemers stonden wij samen met de Cliniclowns in het Vondelpark in Amsterdam. BN'ers, getrainde lopers, niet getrainde lopers, ondanks de enorme kou stonden ze er allemaal met 1 doel. Zoveel mogelijk geld bij elkaar halen voor de Cliniclowns. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij en organiseerden in samenwerking met onze partner, en specialist op gebied van hartslagmeting, Polar een clinic om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op die New York Marathon. Enkele BN'ers hebben zich ook dit jaar weer ingezet. Dit jaar gaan oa Acteur Dirk Taat, presentator Lodewijk Hoekstra, cabaratier Poeter Jouke en danseres Anna-Alicia Sklias de uitdaging aan.

Wil jij ook meelopen en je aansluiten bij deze toppers?

Er zijn nog 7 startplaatsen over en wil jij ook met jezelf de uitdaging aangaan, maar vooral de kinderen die het nodig hebben een lach op hun gezicht bezorgen, meld je dan hier aan! Meer foto's van de training vind je hier BN'ers-voor-Cliniclowns