De vernieuwde LunarGlide+ 5 is een schoen die vele hardlopers zal aanspreken. Deze vijfde editie van de LunarGlide+ is op een aantal belangrijke punten verbeterd en dat zie je niet alleen, dat voel je ook tijdens je run. Dynamisch Flywire is strategisch geplaatst, Lunarlon Foam voor een soepele landing en Dynamic Support voor ondersteuning en stabiliteit.

Engineered Mesh

Het bovenwerk van de schoen is extra licht en zeer ademend. Dit zorgt zeker in de zomer voor extra comfort doordat je voeten koeler blijven. Daarnaast zijn er reflecterende elementen aangebracht waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Dynamic Flywire

Dynamic Flywire is een technologie die ervoor zorgt dat de schoen perfect om de midvoet heen sluit. Flywire is geplaatst tussen de twee lagen van het bovenwerk van de schoen en de veterlussen. Hierdoor wordt de midvoet goed omsloten en sluit de schoen perfect aan om je voet.

Lunarlon Foam

Deze demping voelt heerlijk zacht aan bij iedere landing. Het Lunarlon Foam loopt over de gehele lengte van de zool. Het resultaat hiervan is dat je van landing tot afzet een lichtgewicht, responsief gevoel krijgt.

Dynamic Support

Dynamic Support is duidelijk zichtbaar door de twee verschillende lagen: de Phylon carrier en de kern van Lunarlon Foam. Deze manier van ondersteuning zorgt voor de stabiliteit die je nodig hebt tijdens iedere landing. De LunarGlide+ 5 is daarom uitermate geschikt voor neutrale en licht overpronerende lopers. run2day-nike-lunarglide5-2

Wil jij de vernieuwde LunarGlide+ 5 testen?

Hoe maak ik kans om testloper van de nieuwe LunarGlide+ 5 te worden? Ga naar Facebook en laat voor 5 augustus 2013 middels een motivatie weten waarom jij de ideale testloper voor de Nike LunarGlide+ 5 bent! Onder de reacties verloten wij drie paar Nike LunarGlide+ 5. Heb je geen Facebook, mail dan je motivatie naar: facebook@run2day.nl Weten of je gewonnen hebt? Like Run2Day, zodat je als eerste op de hoogte bent!