Na twee succesvolle edities gaan we ook dit jaar weer rocken and runnen door het centrum van Amsterdam!

Op zondag 2 juni rennen we over de grachten en dwars door de Jordaan. De start en finish van zowel de 6 kilometer als de 12 kilometer zijn op de Noordermarkt en hier zal een groot podium staan waar diverse top bands zullen optreden! Uiteraard wordt er ook op en langs de route gezorgd voor weer genoeg spektakel.

Wat is er nieuw dit jaar?

Dit jaar vindt een kleine aanpassing plaats, omdat wij van mening zijn dat als wij het leuk mogen hebben, anderen dit ook mogen. We hebben daarom besloten om met deze geweldige run een goed doel te steunen. Hiervoor is een fantastisch doel gevonden in Kenia, waar er door een simpele methode, namelijk het graven van geulen/grachten, water wordt opgevangen en er binnen ‘no time’ begroeiing en schoon drinkwater wordt gecreëerd voor de lokale bevolking. We hebben daarom besloten om dit jaar de naam te veranderen in de Rock and Run for Water. Loop die 6 of 12 kilometer en weet dat er mensen zijn die deze afstanden iedere dag moeten afleggen om aan (schoon) drinkwater te komen.

Doe gratis mee, want: Verdien je inschrijfgeld terug!

Ga met je bewijs van inschrijving of je startnummer naar jouw Run2Day, want hiermee krijg je korting op een nieuw paar hardloopschoenen ter waarde van je inschrijfgeld! De inschrijving is geopend, dus wacht niet langer en doe mee! Wil je tot slot nog even het gevoel van vorig jaar (her-)beleven: Check het filmpje om in de stemming te komen.

Rock and Run movie 2012 from UP Concepts on Vimeo.