Houden regen en wind jou niet tegen om te gaan hardlopen? Laat ons zien hoe jij de uitdaging aangaat met de elementen van de natuur en volhardend je rondje loopt. De coolste, grappigste en meest inspirerende foto’s komen in het septembernummer van Run2Day Magazine. De foto met de meeste stemmen krijgt een leuk cadeautje van Run2Day. Hup naar buiten dus en shoot and share!

Regels en actievoorwaarden

1. Maak een foto speciaal voor dit thema. 2. Je mag met één foto deelnemen. Stuur je meer foto's in dan word je gediskwalificeerd. 3. Je kunt je foto uploaden tot 7 augustus 2013. 4. Foto geüpload? Stem op een van de andere deelnemers. Wil jij direct meedoen? Klik dan hier

Wat moet je doen?

Stuur jouw mooiste 'door weer en wind' foto in via onze Facebookpagina. Houden een pittige regenbui en stevige wind jou niet tegen om te gaan hardlopen? Laat ons zien hoe jij de uitdaging aangaat met de elementen van de natuur en volhardend je rondje loopt. Maak een selfie of laat iemand anders een foto van je maken. Een foto mag bewegend of stilstaand zijn, maar moet wel uitstralen dat jij je niet laat kisten door het weer.

Wat kun je winnen en hoe wordt je foto beoordeeld?

Jouw foto maakt kans om een plek te veroveren in het Run2Day magazine dat vanaf 20 september bij jouw Run2Day winkel ligt. De coolste, grappigste en meest inspirerende foto’s worden geplaatst. De foto met de meeste stemmen wint de publiek award. De winnaar ontvangt een leuk kadootje van Run2Day. Activeer dus je vrienden om op jouw foto te stemmen!

Tot wanneer kun je mee doen?

Je kunt je foto uploaden tot 7 augustus 2013. Load hier direct je foto op en zorg dat jij een plekje krijgt in ons nieuwe magazine. Heb je geen Facebook maar wil je wel een foto inzenden, stuur dan jouw foto op naar facebook@run2day.nl Heel veel succes en plezier! Team Run2Day Magazine Wil jij de vorige Run2Day Magazines rustig doorlezen, dat kan hier. Run2Day-Magazine-Shine-and-Share