Een lichte schoen die past als een sok, met de superieure demping van PowerGrid

In de nieuwe Kinvara 4 komen alle geprezen ontwerpelementen van vorige versies samen. Het resultaat is een schoen van slechts 218 gram die vele hardlopers zal aanspreken!

PowerGrid demping

Een belangrijke verbetering is de upgrade van ProGrid naar PowerGrid in het lage hielgedeelte. PowerGrid is van een lichtere maar duurzamere samenstelling dan ProGrid, wat zorgt voor een nog soepelere afwikkeling en een uniek algeheel running gevoel. Door PowerGrid te combineren met het innovatieve PowerFoam ervaar jij superieure demping en comfort tijdens elke training.

HydraMax binnenzijde

De magie van de Kinvara 4 zit in de HydraMax voering, aan de binnenzijde van de schoen. De HydraMax voering zorgt voor droge voeten en een onovertroffen comfort tijdens je run. Door de speciaal ontworpen constructie van de binnenzijde van de schoen voelt de Kinvara 4 aan als een sok en wordt de voet perfect op zijn plaats gehouden bij ieder stap die je zet. HydraMax wordt ook in de kleding van Saucony gebruikt. Door de fantastische vochtregulerende eigenschappen voelt deze kleding zeer comfortabel.

FlexFilm bovenwerk

Het bovenwerk van de schoen is volledig opnieuw vormgegeven voor een optimale pasvorm en een natuurlijk gevoel in de voorvoet- en bij het teengedeelte. FlexFilm is een superdun en flexibel materiaal dat is versmolten met het bovenwerk voor extra stevigheid. FlexFilm is in de vorige versies van de Kinvara ook gebruikt en zorgt voor een naadloos running gevoel.

XT-900 rubberzool

De speciale slijtzoolconstructie zorgt voor optimale tractie op diverse ondergronden. Bovendien zorgt het voor een dempend effect en een direct gevoel met de ondergrond waar je op loopt. Het slijtvaste deel van de zool is gemaakt van extra duurzaam XT-900 rubber en is vormgegeven in driehoekige vormen in de zool. FIND YOUR STRONG IN KINVARA 4

Testlopers gezocht

Zelf de Kinvara 4 testen? Dat kan uiteraard bij jouw Run2Day. Denk jij dat je DE ideale testloper voor de Kinvara 4 bent en wil je je ervaringen met ons delen? Laat ons op Facebook weten waarom wij jou de Kinvara 4 moeten laten testen! Onder de inzendingen kiezen wij 3 testlopers uit! Als je wordt uitgekozen als testloper ontvang je naast een paar Kinvara 4 een mooi kledingpakket van Saucony. Als tegenprestatie verwachten wij binnen 14 dagen na ontvangst van de schoenen een leuk testverslag van je. Dit wordt dan gepubliceerd op www.run2day.nl, Facebook of in de volgende Run2Day News. Reageren kan tot 16 mei 2013. [photomosaic]