Wil je goed voorbereid aan de start van de Run2Day Ladies Damloop verschijnen en met een geweldig gevoel finishen? Doe dan mee aan de Ladies Damloop hardloopclinic van de Chicks Only Running Club! Enthousiaste instructors geven op zes zaterdagen om 9.30 uur inspirerende looptrainingen in Amsterdam, Amersfoort, Den Bosch, Utrecht en Veenendaal. Tijdens de trainingen leer je hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen en word je klaargestoomd om op zondag 23 september de Run2Day Ladies Damloop te rennen! Na elke training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je instructor hoe je die week zelf kunt trainen. Na de clinic ben je helemaal klaar voor de 4 EM.

Wanneer?

De trainingen zijn op zaterdag 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni en 1 september. Tijdens de eerste vijf trainingen leer je hoe je op verantwoorde wijze je conditie en loopvermogen opbouwt. Na de vijfde training krijg je een schema waarmee je in de zomer zelf verder kunt trainen. Op 1 september train je voor de laatste keer gezamenlijk en krijg je tips voor je laatste voorbereidingen op de Ladies damloop en de race zelf.

Waar?

Amsterdam: Vondelpark Utrecht: Giftpark Amersfoort: Randerbroekerpark Den Bosch: Prins Hendrik Park Veenendaal: verschillende parken en locaties in de stad

Kosten en inschrijven

De Chicks Only Ladies Damloop clinic kost 50 euro. Naast zes trainingen en een startbewijs voor de Run2Day Ladies Damloop krijg je een hardloopshirt en loopschema’s. Amsterdam Klik hier om je in te schrijven voor Amsterdam. Amersfoort Klik hier om je in te schrijven voor Amersfoort. Den Bosch Klik hier om je in te schrijven voor Den Bosch. Utrecht Klik hier om je in te schrijven voor Utrecht. Veenendaal Klik hier om je in te schrijven voor Veenendaal.