Precies een jaar geleden introduceerde adidas BOOST, een revolutionaire dempingstechnologie waardoor hardlopen nooit meer hetzelfde zou zijn.

In navolging van de adidas Energy BOOST volgden toonaangevende modellen van adidas met dezelfde dempingstechnologie BOOST. De adistar BOOST, de eerste wedstrijdschoen Adizero Adios BOOST en kort erna werd de Supernova Glide BOOST geïntroduceerd. Nu brengt adidas de tweede versie van de Energy BOOST op de markt. Het toont het vertrouwen dat adidas heeft in de unieke BOOST technologie. Heb jij het unieke gevoel dat BOOST je geeft al ervaren? Kom langs bij jouw Run2Day en test het zelf.

adidas • Stadswild • Run2Day • 5 steden • 5 unieke Energy BOOSTING runs

Stadswild, adidas en Run2Day slaan de handen in één. Alle drie de beste op hun eigen manier: top trainers van Stadswild, productexperts van adidas en Run2Day dé specialist op hardloopgebied. Door onze krachten te bundelen kunnen wij samen 5 unieke Energy BOOSTING Runs in 5 steden organiseren! Amsterdam - 10 april Breda - 15 april Utrecht - 17 april Eindhoven - 30 april Rotterdam - 2 mei Je meldt je gemakkelijk aan door op jouw stad te klikken. Je ontvangt een bevestiging van je deelname en verder informatie als tijd en programma per e-mail. Er is slechts een beperkt aantal testparen beschikbaar dus geef je snel op! De Stadswild trainingen kenmerken zich door de unieke combinatie van sprint-, loop- en krachttraining met een heerlijke teamspirit, midden in de stad! Dé ingrediënten voor de ultieme testrun met de adidas Energy BOOST 2! Iedere stad is anders en alle routes nemen je mee langs nieuwe en onverwachte paden.

WIN 2x adidas Energy BOOST 2

'Endless energy' is de claim van adidas voor BOOST. Samen met chemie-concern BASF ontwikkelde adidas een zool van energy-capsules die na het opvangen van de landing ook energie teruggeven. Onze prijsvraag luidt daarom ook als volgt: Wat geeft jou het gevoel van endless energy? Wij zijn benieuwd! De win-actie loopt tot en met 16 maart 2014. Daarna maken wij de gelukkige dame en heer bekend. Ga snel naar onze Facebookpage om mee te doen met de prijsvraag! Heb je geen Facebook, mail dan je motivatie naar facebook@run2day.nl adidas heeft met de BOOST dempingstechnologie een schoen ontwikkeld met een enorme demping, maar waar je je energie niet verliest. Er zijn veranderingen gaande in hardloopland, waar de afgelopen jaren meer werd gezocht naar minder demping, lijkt deze nu weer zijn comeback te maken. Hier meer over weten, lees dan het artikel 'demping of geen demping' adidas