De Wave Sayonara is een compleet nieuwe neutrale hardloopschoen. De schoen is ontwikkeld voor iedereen die sneller en gemakkelijker wil lopen. Of dit nu is tijdens een loopje in het bos, een pittige baantraining of tijdens een wedstrijd.

Met de Wave Sayonara lanceert Mizuno hun meest innovatieve tussenzoolmateriaal U4ic (spreek uit euphoric). U4ic zorgt ervoor dat de schoen voldoende demping biedt en zacht aanvoelt bij iedere landing, maar niet onnodig extra gewicht heeft.

Gratis Running T-shirt twv €29,95 bij de Mizuno Wave Sayonara

De Wave Sayonara is nog lichter dan de Wave Precision en de Wave Elixir van Mizuno die vervangen worden door deze nieuwe schoen. Het is een eerbetoon aan de Wave Goodbye die Mizuno rond het jaar 2000 in de collectie had, omdat Sayonara ‘tot ziens’ betekent in het Japans. Bij aankoop van een paar Mizuno Wave Sayonara ontvang je nu een running t-shirt ter waarde van €29,95! Kom snel want voor deze actie geldt op=op.

Wij geven 6 paar Mizuno Wave Sayonara's weg!

Wil jij de Wave Sayonara zelf testen? En zien of je inderdaad makkelijker loopt tijdens je trainingen? Geef je persoonlijk record en je streeftijd door via Facebook. Wie weet zegt jij straks Sayonara tegen je oude PR! Er worden drie dames en drie heren uitgekozen om deze snelle gloednieuwe schoen te testen. Heb je geen facebook, stuur dan een mailtje naar facebook@run2day.nl

Wil je weten wat wij van de Wave Sayonara vinden?

Wij hebben de Wave Sayonara al laten testen door twee ervaren lopers van Run2Day. Even voorstellen: André (43) is assistent bedrijfsleider bij Run2Day Utrecht. Hij heeft al vier marathons gelopen en heeft zelfs een keer 100 kilometer gelopen. Anouschka (26) coördineert alle zaken voor Run4Business, de business2business tak binnen Run2Day. Is een echte diesel en komt pas lekker in haar pas ritme na een aantal kilometer. Andre over de Wave Sayonara: ‘Ik heb samen met mijn collega van Run2Day Utrecht, Marcel, een loopanalyse gemaakt. Conclusie; de schoen en ik zijn vrienden! Hij zit zeer prettig en voelt zeer licht. De loopanalyse laat zien dat de Sayonara zeer stabiel en dynamisch is. En toch zit er voldoende demping in waardoor de Sayonara ook zeer geschikt is voor een neutrale loper met een haklanding of middenvoet landing. Zeker een aanrader voor lopers die een snelle tijd willen neerzetten of hun PR willen verbeteren. ’ Anouschka over de Wave Sayonara: ‘Nadat ik de schoen aan mijn voeten had gehad kon ik natuurlijk niet wachten om te gaan lopen. Ik had voor de eerste keer een mooie warme dag uitgekozen. De weg bestond grotendeels uit verharde ondergrond. Ik had besloten om maar een klein rondje van 5km te lopen. Je weet immers nooit hoe je lichaam reageert op de schoen. De schoen weegt echt helemaal niets! Ik had het gevoel dat ik een stuk sneller liep. Het afwikkelen van mijn voeten gaat in deze schoen soepel, door de flexibiliteit in de voorvoet. Ondanks dat de schoen zeer licht is, zit er voor mij meer dan voldoende demping in de schoen, ook op de verharde ondergrond. Op zachtere ondergrond heb ik gevoel dat ik meer moet werken, maar het rent nog steeds goed.’ [photomosaic]