Speciaal voor de 30e editie van de Dam tot Damloop heeft ASICS in samenwerking met Run2Day een limited edition van de Gel-Nimbus 16 ontwikkeld.

Deze speciale schoen is niet alleen qua kleurstelling geheel afwijkend van het inline model van de najaarscollectie 2014, maar is ook nog voorzien van tal van “Dam tot Damloop-details”. Zo staat op de neus van de schoen de tekst “Dam tot Damloop 2014”, is de veter voorzien van de datum van het evenement en prijkt op het hakgedeelte het getal “30”, verwijzend naar de feestelijke 30e editie van de Dam tot Damloop. Een ander opvallend accent is de inlegzool, waarop de typische Amsterdamse en Zaanse gevels en de datum van het evenement te zien zijn. Dankzij de reflecterende elementen van deze limited edition schoen ben je ook goed zichtbaar in het donker.

Wij geven 4 paar ASICS Damloop schoenen weg!

De ASICS GEL Nimbus 16 limited edition Dam tot Damloop schoen is vanaf eind juni exclusief verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels en op Run2Day.nl Wil jij deze fantastische schoen winnen? Run2Day geeft 2 paar herenschoenen en 2 paar damesschoenen weg. Klik hier en win! [photomosaic]