Wij geven 2x Polar RC3 GPS weg!

Je persoonlijke coach altijd letterlijk binnen handbereik? Dat is het geval met de nieuwste Polar. De RC3 GPS is een trainingscomputer met geïntegreerde gps, maar dan slimmer. En jij kunt ‘m winnen. Wat moet je doen om de Polar RC3 GPS te winnen? Heel simpel, alleen maar op de IK DOE MEE button klikken. Ga direct naar de app en doe mee, klik hier! Polar-RC3-GPS-1

Je persoonlijke coach altijd letterlijk binnen handbereik?

Je hardloopdoelen bereik je niet door simpelweg zo hard en zo vaak mogelijk te lopen, maar juist door slim te lopen. Dat doe je door naar je hart te luisteren. De Polar RC3 GPS kan je daarbij nog beter helpen. De nieuwste trainingscomputer van Polar geeft je uitgebreide informatie over je hartslag, snelheid, locatie en interpreteert deze ook voor je. Zo weet je precies wat je hebt bereikt. De Polar RC3 GPS heeft een geïntegreerde gps, is licht en slank en zit je dus tijdens je training niet in de weg.

SLIMME BEGELEIDING

Het unieke van Polar is dat ze niet alleen trainingscomputers ontwikkelen, maar al 35 jaar onderzoek doen naar sporters die hun doel willen behalen. Met deze informatie heeft Polar Smart Coaching ontwikkeld; unieke begeleiding die helpt bij het verbeteren van je prestaties en voor meer plezier tijdens het trainen zorgt. Na je training krijg je motiverende feedback, zodat je weet wat je hebt bereikt tijdens een training. ‘Wat een sessie, je verbeterde je snelheid en je loopefficiëntie’, krijg je dan bijvoorbeeld te zien in het display. Als je de RC3 GPS met het meegeleverde kabeltje aansluit op je computer, kun je ook je trainingsdagboek op www.polarpersonaltrainer.com bijwerken. Daarin krijg je meer gedetailleerde informatie over je trainverleden. Grafieken geven je uitgebreide informatie over je snelheid, hartslag en afgelegde afstanden. Ook kun je alle routes die je hebt gelopen inzien en zelfs op elk willekeurig punt in die route klikken en bekijken welke hartslag en snelheid je op die locatie had. Als je veel in de bergen of heuvels loopt, is een leuk extraatje dat je ook de hoogteverschillen op je gelopen routes kunt inzien. Uiteraard kun je je trainingen delen met je (hardloop)vrienden via Facebook en Twitter.

JE LOOPTECHNIEK VERBETEREN

Met de Running Index-functie van je Polar RC3 GPS kun je bijhouden hoe efficiënt je loopt. Na elke training krijg je automatisch een score, die je trainingscomputer berekent aan de hand van je hartslag en je snelheidsgegevens. Hoe hoger je Running Index, hoe beter je loopefficiëntie en je prestatieniveau. Voor de echte cijferjunkies is het misschien nog interessant om samen met de Polar de s3+ stride-sensor aan te schaffen. Deze draag je op je schoen en levert naast snelheids- en afstandsgegevens informatie over je pasfrequentie en paslengte. Aan de hand van deze informatie kun je bijvoorbeeld je looptechniek verbeteren en zo nog efficiënter gaan lopen.