Maak nu exclusief bij Run2Day Amsterdam Overtoom en Utrecht een unieke kans op een meet & greet met Usain Bolt. Bij aankoop van een item uit de Puma Running collectie maak je kans op een ontmoeting met de snelste man ter wereld. Puma staat voor ‘Forever Faster’ en wie kan dit beter uitdragen dan Usain Bolt? De snelste man ter wereld loopt zijn hele atletiek carrière al op Puma.

Hoe doe je mee?

Bij aankoop van één of meer items uit de Puma Running collectie ontvang je een deelname kaart. De Puma Running collectie is exclusief te koop bij Run2Day Amsterdam Overtoom en Utrecht. De kaart vul je in de winkel direct in. De medewerkers uit Amsterdam en Utrecht verzamelen en bewaren alle kaarten zorgvuldig. Deze unieke meet & greet met Usain Bolt loopt tot 15 mei 2014, dus zorg dat je er snel bij bent!

Over Usain Bolt

De 100 meter loopt hij in slechts 9.58 seconden. Hij heeft drie wereldrecords op zijn naam staan. Hij is in het bezit van zes gouden olympische medailles en is achtvoudig wereldkampioen. De man is een levende legende.
Kom dus snel naar Run2Day Amsterdam Overtoom of Utrecht, koop een item uit de Puma Running collectie en maak kan op een unieke meet & greet met Usain Bolt.