Bij de Nike Zoom All Out valt direct de zoolconstructie op, deze bestaat namelijk voor ¾ uit een zichtbare Zoom Air Unit. Het resultaat is een zeer reactieve schoen waarmee je pure, explosieve snelheid zal ervaren!

De Nike Zoom All Out is verkrijgbaar bij Run2Day Amsterdam, Run2Day Rotterdam én online.

Nike Zoom All Out voor dames

Nike Zoom All Out voor heren 
 
Ultieme Zoom Air demping
Het geheim van Zoom Air zit hem in de minuscule vezeltjes in het Zoom Air compartiment. Deze vezeltjes buigen mee tijdens de impact van het landen, en schieten vervolgens terug naar hun originele positie waardoor je tijdens de afzet gelanceerd wordt naar de volgende pas! In de voorvoet zorgt Cushlon foam voor ondersteuning en draagt het bij aan een veerkrachtige afzet. Door het plaatsen van een gesegmenteerde rubberen crash rail wikkel je ook nog eens zeer soepel af met de Zoom All Out en lijkt de volgende stap bijna automatisch te gaan. De slijtvaste buitenzool met doorzichtig wafel-patroon zorgt voor uitstekende grip op verschillende soorten ondergrond
 
Flyknit comfort
Met het lichtgewicht Flyknit bovenwerk van de Zoom All Out merk je bijna niet meer dat je schoenen aan hebt tijdens je run. Het Flyknit sluit zich om de voet net als een sok dat doet, en voelt daardoor comfortabel aan en biedt je ook genoeg stevigheid. Door de half-hoge sluiting rond de enkel voelt de Zoom All Out daardoor bijna aan als een tweede huid.
Rond de middenvoet zijn a-symmetrische Flywire draden geplaatst die verbonden zijn met de veters, hiermee ontstaat bij het insnoeren een dynamische ondersteuning van de middenvoet en creëer je zo je eigen ideale pasvorm.