De Nike Zoom Elite is ontworpen om sportieve topprestaties te leveren. Doordat het model stijver is dan gemiddeld geeft-ie meer energie terug bij iedere stap. Met de Nike Air Zoom Elite 9 zet Nike weer een echte performance schoen neer in het assortiment.
 
De Nike Air Zoom Elite 9 is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

Nike Air Zoom Elite 9 voor heren

Nike Air Zoom Ellite 9 voor dames (online helaas nog niet leverbaar)
 
Goede reactieve demping
De duurzame Zoom Air demping staat garant voor probleemloos veel kilometers en voelt niet overdreven zacht aan. De tussenzool van Phylon-materiaal is zo geplaatst dat de schoen een wat stijvere constructie houdt tijdens intensieve tempo’s. Hierdoor is de Nike Air Zoom Elite 9 een schoen met een reactieve afwikkeling voor de fanatieke hardloper die houdt van iets meer direct contact met de ondergrond.
 
Asfaltkoning
Door de stabiliteit en directe afzet biedt de schoen veel perspectieven voor gebruik op asfalt door neutrale lopers. Ervaren lopers die licht overproneren, maar op zoek zijn naar een stijve lichtgewicht trainingsschoen zouden de Elite zeker kunnen proberen. Dit komt doordat de stijve zool de gebruiker nadrukkelijker laat landen op de middenvoet en zo overbelasting in de enkelgewrichten door overpronatie voorblijft. Twijfel je? Vraag om advies en een loopanalyse bij een Run2day winkel bij jou in de buurt!
 
Lichtgewicht bovenwerk
Het bovenwerk van de Zoom Elite is een sterk staaltje design in lichtgewicht. Dit is het meest indrukwekkende deel van de schoen en bevat de Flywire-technologie van Nike's populaire atletiek spikes voor een ultieme fit rondom de middenvoet. Hierdoor zijn er geen zware kunststoffen meer nodig om de stof en pasvorm te verstevigen. De veterogen zijn vastgebonden aan Flywire-draden welke vastzitten aan de randen van de schoen. Geveterd en wel kent de Elite een geweldige pasvorm. Het open mesh rondom de middenvoet zorgt ervoor dat de schoen strak aansluit op de voetboog.
 
Gewicht: 225gram bij een heren US 10 (EU 44)
Offset: 8mm

Nike Air Zoom Elite 9

Nike Air Zoom Elite 9