Hoe maak je een klassieke, geliefde hardloopschoen nog beter dan het al is? Juist, door het in de details te zoeken. Door aan de slag te gaan met de feedback van consumenten én tweevoudig gouden medaillewinnaar Mo Farah op de Nike Pegasus. Met al deze input is Nike weer gekomen met een uitstekend vernieuwde Nike Air Zoom Pegasus 32.

Nike heeft maanden gewerkt aan het testen van deze hardloopschoen. De commentaren die hieruit voortkwamen zijn samengevoegd in de uiteindelijke nieuwe versie van de bekende 32-jaar oude Pegasus: de Nike Air Zoom Pegasus 32.??

Nike Air Zoom Pegasus 32 Competitor Pack voor dames

Nike Air Zoom Pegasus 32 Competitor Pack voor heren

Competitor pack
Een snelle schoen hoort natuurlijk bij de beste atleten. Daarom behoort de Nike Zoom Pegasus tot de Competitor pack. Deze Competitor pack wordt gekenmerkt door een exclusieve kleur en wordt door alle Nike gesponsorde atleten uitgedragen. Op de tong van de schoen prijkt het mooie T&F logo (track and field).  
 
Wat maakt de nieuwe Pegasus zo goed?
De Pegasus is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van de voorgaande versie. Bij Nike draait het om de schoen zo te verbeteren, aanscherpen en aanpassen van eigenschappen en het aanbrengen van innovaties zodat de schoen nog lekkerder zit en de trainingen nog beter gaan.??Net zoals bij de 31ste versie van de Pegasus is de Zoom Air demping in de hak dé kenmerkende eigenschap die de Pegasus 32 zo goed maakt. Deze zorgen voor een snelle afwikkeling van de voet en betere demping. Een lagere hieldrop van 10 millimeter en diepe flexibele groeven dragen bij aan een meer natuurlijke beweging. Bovendien heeft de schoen een rondere pasvorm en een zorgvuldig vervaardigd mesh dat het aantal lagen in de schoen vermindert. Zonder dat dit afdoet in steun en ademend vermogen.
 
Flywire draden in upper
Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Pegasus 32 is opgebouw uit het bekende mesh-materiaal. Nieuw bij de Pegasus 32 zijn de strategisch geplaatste Flywire draden. Deze dubbele Flywire draden zorgen dat de schoen nog beter omsloten om de voet vormt zonder dat dit irritaties opwekt.
 
De Air Zoom Pegasus 32 is naast een mooie schoen om te zien dé perfecte schoen om allround te dragen. Voor zowel duurlopen, intervalsessies als ook een wedstrijd is de Pegasus 32 geschikt. Ben jij een neutrale loper dan is de Pegasus 32 zeker de moeite waard om even te testen bij jouw Run2Day winkel.
 
De Nike Air Zoom Pegasus 32 maakt deel uit van het Competetor Pack. De Nike Elite en Nike Structure maken hier ook deel van uit.

Nike Air Zoom Competitor Pack