De Nike Air Zoom Pegasus 32 is op het moment de best verkochte neutrale Nike schoen binnen Run2Day. Voor de donkere dagen hebben wij de Nike Pegasus 32 Flash voor jou geselecteerd.

In alle 25 Run2Day winkels kun je de Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash proberen. Geen Run2Day winkel in de buurt? Online kun je 24/7 terecht voor het beste advies en collecties.

Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash dames

Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash heren

Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike Air Pegasus 32 Flash echt een schoen voor jou!
De Pegasus Flash 32 is ten opzichte van de ‘gewone’ Pegasus 32 voor het najaar en de winter op een aantal punten verbeterd. Bij Nike draait het om de schoen zo te verbeteren, aanscherpen en aanpassen van eigenschappen en het aanbrengen van innovaties zodat de schoen nog lekkerder zit en de trainingen nog beter gaan.? Met de Pegasus 32 Flash zijn regen, kou en donkere dagen geen reden om niet te gaan hardlopen.
 
Zichtbaar én droog
Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Dit licht op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er ook voor dat je voeten lekker droog blijven tijdens een run door de regen. Geen natte voeten en met het ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
De Air Zoom Pegasus 32 is naast een mooie schoen om te zien dé perfecte schoen om allround te dragen. Voor zowel duurlopen, intervalsessies als ook een wedstrijd is de Pegasus 32 Flash geschikt. Ben jij een neutrale loper dan is de Pegasus 32 Flash zeker de moeite waard om even te testen bij jouw Run2Day winkel.
 
De Nike Air Zoom Pegasus 32 keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen, zorgt dat je zichtbaar bent!

Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash

 
 Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash