De Nike Air Zoom Pegasus 33 is een vaste waarde in het neutrale segment bij Run2Day. De hardloopschoen is al weer toe aan de 33ste editie, oftewel een schoen met historie die al zeer lang geliefd is onder hardlopers.

Bij de Pegasus draait het voornamelijk om het verbeteren van het model ten opzichte van de voorgaande versie waardoor de schoen nog beter wordt. Het bovenwerk van de Pegasus 33 lijkt erg op die van zijn voorganger: het bekende ademende mesh-materiaal met de strategisch geplaatste Flywire draden die zorgen voor een omsluitende pasvorm. De tongconstructie is aangepast om te zorgen dat de druk van de veters op de bovenzijde van de voet een betere verdeling krijgt en zo bijdraagt aan het loopcomfort!

De Nike Air Zoom Pegasus 33 is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online:

Nike Air Zoom Pegasus 33 voor heren

Nike Air Zoom Pegasus 33 voor dames

 
Vertrouwd, extra demping
De Zoom Air demping zit net als in de voorganger in de hak, maar is nu ook verder uitgebreid in de voorvoet. Daarmee behoudt de Pegasus 33 het kenmerkende reactieve loopgevoel én biedt je nu ook extra demping!
 
Een crashrail aan de buitenzijde van de zool zorgt ervoor dat je bij de landing goed opgevangen wordt en door de insneden ook flexibel afwikkelt naar de voorvoet. Het ‘wafel’ patroon onder de schoen is in de Pegasus 33 verbeterd, in vergelijking tot zijn voorganger zijn de rubber pilaren nu vijfhoekig. Door de vorm te veranderen wordt de impact tijdens het afwikkelen beter verdeeld over de zool en daarnaast bied het je ook meer grip in vergelijking tot het oude profiel!
 
Ben je op zoek naar een reactieve neutrale schoen, dan is de Pegasus 33 een schoen je de zeker moet proberen! Lopers die al ervaring hebben met de Pegasus zullen ook bij het nieuwste model hun hart weer kunnen ophalen!