De Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield hardloopschoen heeft een snelle feel, responsive cushioning en weerbestendige updates die je droog en comfortabel houden tijdens je runs in de winter. De Pegasus is een vaste waarde in het neutrale segment bij Run2Day. Voor de donkere dagen hebben wij de Nike Pegasus 33 Shield voor jou geselecteerd.
 
De Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online:
 
Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield voor dames
 
Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield voor heren
 
Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield echt een schoen voor jou!
 
Altijd verbeteren
Bij de Pegasus draait het voornamelijk om het verbeteren van het model ten opzichte van de voorgaande versie waardoor de schoen nog beter wordt. Het bovenwerk van de Pegasus 33 Shield lijkt erg op die van zijn voorganger: het bekende ademende mesh-materiaal met de strategisch geplaatste Flywire draden die zorgen voor een omsluitende pasvorm. De tongconstructie is aangepast om te zorgen dat de druk van de veters op de bovenzijde van de voet een betere verdeling krijgt en zo bijdraagt aan het loopcomfort! Grote verbetering is dat het upper een stuk soepeler is geworden. Bij voorgaande Shield modellen was het upper stug. Dat is met de nieuwe versie verleden tijd.
 
Vertrouwd, extra demping
De Zoom Air demping zit net als in de voorganger in de hak, maar is nu ook verder uitgebreid in de voorvoet. Daarmee behoudt de Pegasus 33 het kenmerkende reactieve loopgevoel én biedt je nu ook extra demping!
 
Een crashrail aan de buitenzijde van de zool zorgt ervoor dat je bij de landing goed opgevangen wordt en door de insneden ook flexibel afwikkelt naar de voorvoet. Het ‘wafel’ patroon onder de schoen is in de Pegasus 33 verbeterd, in vergelijking tot zijn voorganger zijn de rubber pilaren nu vijfhoekig. Door de vorm te veranderen wordt de impact tijdens het afwikkelen beter verdeeld over de zool en daarnaast bied het je ook meer grip in vergelijking tot het oude profiel!
 
Zichtbaar én droog
Het upper van de Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Deze DWR (duurzame, waterafstotende) coating licht tevens op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er dus voor dat je voeten droog blijven in uitdagende weersomstandigheden. Geen natte voeten en met het verbeterde ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
De Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen: je bent extra zichtbaar met de Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield!
 
Ben je op zoek naar een reactieve neutrale schoen waar je de winter mee door kunt, dan is de Pegasus 33 Shield een schoen je de zeker moet proberen! Lopers die al ervaring hebben met de Pegasus zullen ook bij het nieuwste model hun hart weer kunnen ophalen.