De Nike Air Zoom Pegasus is al weer toe aan de 34e editie, en is een vaste waarde in het neutrale - responsive cushioning segment bij Run2Day. Veel Pegasus lopers blijven trouw aan dit model en zullen ook deze nieuwste versie zeker kunnen waarderen.

 Mo Farah special
Deze editie van de schoen is een eerbetoon aan een van de meeste succesvolle atleten aller tijden, Mo Farah. In 2012 pakte hij de dubbel op Olympische Spelen op de 5km en 10km, en verdedigde deze met succes in 2016! Om zijn successen te vieren is de Nike Swoosh van goud, met daarin de Union Jack en is er op de tong van de schoen een illustratie van zijn kenmerkende ‘Mobot’ pose.

De Nike Air Zoom Pegasus 34 Mof Farah editie is beperkt verkrijgbaar.

Nike Air Zoom Pegasus 34 Mo Farah

Nieuw bovenwerk
In vergelijking tot de Pegasus 33 zijn er kleine aanpassingen gemaakt in de vormgeving van het bovenwerk. Zo valt het soepel ademende mesh nu mooi rond de voet, biedt het stevigheid en is het tegelijkertijd elastisch zodat het de voetbeweging goed kan volgen. Door de strategisch geplaatste Flywire draden geeft krijg je bij het aansnoeren van de veters over de gehele middenvoet een mooie stevige pasvorm.

Zoom Air
Net als in zijn voorganger maakt de Pegasus 34 gebruik van Zoom Air demping. Door deze vorm van demping ontstaat tijdens het afwikkelen en reactief loopgevoel waardoor de Pegasus 34 niet alleen geschikt is voor de langere trainingen maar ook ideaal is voor snelle intervallen.
 
De Pegasus 34 is een ideale allround hardloopschoen waar je als neutrale loper vele kilometers voorbij zal zien vliegen!

Nike Air Zoom Pegasus 34 Mo Farah edition

Nike Air Zoom Pegasus 34 Mo Farah edition