De Nike Air Zoom Pegasus is een der meest bekende en iconische hardloopschoenen op de markt in het responsive cushioning segment. De 38e editie is een mooie combinatie van oud en nieuw. Een klassiek bovenwerk met meer ruimte op de voorvoet en het vertrouwde gevoel van eerdere versies. De naden op het bovenwerk geven de schoen een betere pasvorm en een frisse look.

De Nike Air Zoom Pegasus 38 is geschikt voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een goede trainingsschoen. Licht in gewicht, een fijne pasvorm en een sublieme demping zorgen voor een heerlijke hardloopervaring.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Aerodynamisch bovenwerk


Als je de schoen ziet oogt deze iets klassieker als zijn voorganger. Het soepele en uitstekend ademende mesh materiaal zorgt voor een goede en stevige fit rondom de voet. Het websysteem zorgt voor een stevige omsluiting van de midvoet wanneer je de veters strikt. Op deze wijze kun je zelf de pasvorm en feel regelen. Meer foam in de tong zorgt voor een comfortabeler gevoel.

Zoom Air in de tussenzool


De Air Zoom unit onder de voorvoet is dikker dan voorheen en is meer bouncy. De tussenzool is van React foam en is licht in gewicht, duurzaam en responsief. Door deze vorm van demping ontstaat tijdens het afwikkelen een natuurlijke afwikkeling en reactief loopgevoel waardoor de Pegasus 38 niet alleen geschikt is voor de langere trainingen maar ook ideaal is voor snelle intervallen. De veerkrachtige inlegzool past zich aan de vorm van de voet aan. Bij het ontwerp van de tussenzool en de Air Zoom unit is verschil gemaakt tussen de heren- en damesvoet wat het comfort bij de damesversie ten goede komt.

De combinatie van nieuw en oud maken de Nike Air Zoom Pegasus 38 een ideale allround hardloopschoen ontworpen voor everyday running. Naast de vele Pegasus lopers die de schoen al jaren omarmen zijn we ervan overtuigd dat deze versie ook veel nieuwe fans zal aantrekken.

Shop Nike Air Zoom Pegasus 38                                 

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: ca. 252 gram
Gewicht heren: ca. 260 gram