Met de Nike Air Zoom Structure 18 heeft Nike in de categorie support schoenen weer een topproduct op de plank gezet waar we bij Run2Day heel blij van worden. Lichtgewicht en stabiliteit gaan vaak niet goed samen maar daar breekt Nike nu doorheen!
 
De nieuwe Nike Air Zoom Structure 18 is niet een update van zijn vorige versie, het is een geheel nieuwe schoen die op alle punten is verbeterd. Benieuwd naar deze nieuwe supportschoen van Nike? Vanaf vandaag in alle 25 Run2Day winkels te testen én uiteraard online verkrijgbaar.
 
Verbeterde stabiliteit zonder extra gewicht
De Nike Air Zoom Structure 18 is ten opzichte van zijn voorganger verbeterd met een drie keer zo dikke middenzool met dynamische ondersteuning. Het nieuwe steviger schuim in de hele hiel en middenvoet helpt overmatige pronatie te voorkomen, terwijl de Dynamische supporttechnologie gebruik maakt van een lichtgewicht schuimhak om je voet optimaal te ondersteunen. De Dynamische support bestaat uit 3 hardheden, waarbij de binnenste een lage dichtheid heeft, de middelste een medium dichtheid en de buitenste laag een hoge dichtheid heeft. Dit zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit zonder extra gewicht.

Nike Air Zoom Structure 18 voor dames
Nike Air Zoom Structure 18 voor heren
 
Zoom Air is het geheim
Nike Air Zoom demping is een top dempingsysteem dat bij de Structure 18 onder de voorvoet zorgt voor een moeiteloze snelle ervaring.
In het Air Zoom compartiment zitten minuscule vezeltjes die in de krachtstand meebuigen bij impact, waardoor je stap wordt gelanceerd en de volgende wordt voorbereid. Het resultaat: pure, explosieve, snelheid.
 
Lichtgewicht upper
Speciaal ontwikkeld mesh in het gehele bovenwerk biedt comfortabele ventilatie en ondersteuning waar je die het hardst nodig hebt. Voor extra ondersteuning vormt de asymmetrische Flywire zich om de middenvoet.
De extreem sterke Flywire draden zijn verbonden aan de individueel te verstellen veterogen. Bij het aantrekken en veteren van de schoen trekt het bovenwerk zich steviger aan rondom de voet waardoor er een beter lockdown ontstaat.
De Nike Air Zoom Structure 18 is het antwoord van Nike op de vraag waarom een goede supportschoen vaak log en zwaar is. Dit maakt ook het hardlopen voor lopers die meet support nodig hebben een stuk leuker, lichter én vooral sneller!