De Nike Air Zoom Structure 19 combineert lichtgewicht en stabiliteit wat  dit een zeer geliefde hardloopschoen maakt. Voor de donkere dagen hebben wij de Nike Air Zoom Structure 19 Flash voor jou geselecteerd.

Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike Air Zoom Structure 19 Flash echt een schoen voor jou! De Structure 19 Flash is ten opzichte van de ‘gewone’ Structure 19 voor het najaar en de winter op een aantal punten verbeterd. Bij Nike draait het om de schoen zo te verbeteren, aanscherpen en aanpassen van eigenschappen en het aanbrengen van innovaties zodat de schoen nog lekkerder zit en de trainingen nog beter gaan.? Met de Structure 19 Flash zijn regen, kou en donkere dagen geen reden om niet te gaan hardlopen.

Nike Air Zoom Structure 19 Flash dames

Nike Air Zoom Strcuture 19 Flash heren

Stabiliteit 
De Nike Zoom Structure 19 Flash beschikt over een middenzool met dynamische ondersteuning.
Het stevige schuim in de hele hiel en middenvoet helpt overmatige pronatie te voorkomen, terwijl de Dynamische supporttechnologie gebruikmaakt van een lichtgewicht schuimhak om je voet optimaal te ondersteunen. De Dynamische support bestaat uit 3 hardheden, waarbij de binnenste een lage dichtheid heeft, de middelste een medium dichtheid en de buitenste laag een hoge dichtheid heeft. Dit zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit zonder extra gewicht.
 
Zoom Air is het geheim
Nike Zoom Air demping is een top dempingsysteem. Bij de Structure 19 Flash zit er een Zoom Air compartiment in zowel de hak als onder de voorvoet. De Zoom Air unit onder de voorvoet zorgt voor een moeiteloze snelle ervaring.
In het Zoom Air compartiment zitten minuscule vezeltjes die in de krachtstand meebuigen bij impact, waardoor je stap wordt gelanceerd en de volgende wordt voorbereid. Het resultaat: pure, explosieve, snelheid.
 
Zichtbaar én droog
Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Structure 19 Flash is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Dit licht op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er ook voor dat je voeten lekker droog blijven tijdens een run door de regen.
De extreem sterke Flywire draden zijn verbonden aan de individueel te verstellen veterogen. Bij het aantrekken en veteren van de schoen trekt het bovenwerk zich steviger aan rondom de voet waardoor er een beter lockdown ontstaat.
De Nike Air Zoom Structure 19 Flash is het antwoord van Nike op de vraag waarom een goede supportschoen vaak log en zwaar is. Dit maakt ook het hardlopen voor lopers die meer support nodig hebben een stuk leuker, lichter én vooral sneller!
 Geen natte voeten en met het ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
 De Nike Air Zoom Structure 19 Flash is naast een mooie schoen om te zien dé perfecte schoen om allround te dragen. Voor zowel duurlopen en intervalsessies is de Structure 19 Flash geschikt. Ben jij een loper die iets meer support nodig heeft dan is de Nike Air Zoom Structure 19 Flash Flash zeker de moeite waard om even te testen bij jouw Run2Day winkel.
 
De Nike Air Zoom Structure 19 Flash keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen, zorgt dat je zichtbaar bent!
 

Nike Air Zoom Structure 19 Flash

Nike Air Zoom Structure 19 Flash