De nieuwste Nike Air Zoom Structure is alweer toe aan haar 19e update. Deze heerlijke support hardloopschoen combineert lichtgewicht en stabiliteit. Ten opzicht van de Nike Structure 18 beschikt de 19e editie over een geheel nieuw upper, zorgt voor een betere pasvorm en verbeterde lockdown van de hiel. 
 
Nike Air Zoom Structure 19 voor dames

Nike Air Zoom Structure 19 voor heren

De Nike Air Zoom Structure 19 beschikt over een middenzool met dynamische ondersteuning.
Het stevige schuim in de hele hiel en middenvoet helpt overmatige pronatie te voorkomen, terwijl de Dynamische supporttechnologie gebruikmaakt van een lichtgewicht schuimhak om je voet optimaal te ondersteunen. De Dynamische support bestaat uit 3 hardheden, waarbij de binnenste een lage dichtheid heeft, de middelste een medium dichtheid en de buitenste laag een hoge dichtheid heeft. Dit zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit zonder extra gewicht.
 
Zoom Air is het geheim
Nike Zoom Air demping is een top dempingsysteem. Bij de Structure 19 zit ere en Zoom Air compartiment in zowel de hak als onder de voorvoet. De Zoom Air unit onder de voorvoet zorgt voor een moeiteloze snelle ervaring.
In het Zoom Air compartiment zitten minuscule vezeltjes die in de krachtstand meebuigen bij impact, waardoor je stap wordt gelanceerd en de volgende wordt voorbereid. Het resultaat: pure, explosieve, snelheid.
 
Lichtgewicht upper
Speciaal ontwikkeld mesh in het gehele bovenwerk biedt comfortabele ventilatie en ondersteuning waar je die het hardst nodig hebt. Voor extra ondersteuning vormt de asymmetrische Flywire zich om de middenvoet.
De extreem sterke Flywire draden zijn verbonden aan de individueel te verstellen veterogen. Bij het aantrekken en veteren van de schoen trekt het bovenwerk zich steviger aan rondom de voet waardoor er een beter lockdown ontstaat.
De Nike Air Zoom Structure 19 is het antwoord van Nike op de vraag waarom een goede supportschoen vaak log en zwaar is. Dit maakt ook het hardlopen voor lopers die meet support nodig hebben een stuk leuker, lichter én vooral sneller!

Nike Air Zoom Structure 19