Met de eerste Air Structure, in 1991, beantwoordde Nike de vraag vanuit de loopwereld voor een schoen met meer stabiliteit. Inmiddels zijn we bij de 20e editie en heeft de Structure zijn waarde al aan vele lopers bewezen. Bij Run2Day vinden we de Air Zoom Structure 20 een absolute aanrader voor het support - responsive cushioning segment.
 
De Nike Air Zoom Structure 20 is bij alle 25 Run2Day winkels verkrijgbaar én online in de Run2Day webshop.

Nike Air Zoom Structure 20 Anniversary edition

Nike Air Zoom Structure 20 voor dames

Nike Air Zoom Structure 20 voor heren

Zoom Air
In de zool van de Air Zoom Structure 20 is een Zoom Air compartiment geplaatst, het top Air dempingsysteem van Nike wat zorgt voor een reactieve snelle afwikkeling. Dankzij minuscule vezels in de Zoom Air unit wordt je opgevangen tijdens de landing en vervolgens bij je volgende pas weer gelanceerd. Het resultaat geeft een reactief en snel loopgevoel.
 
De basis van de Air Zoom Structure 20 is ten opzichte van de 19 vernieuwd, deze is breder geworden voor extra stabiliteit. De overgang van de hak naar voorvoet is nu gelijkmatiger, wat zorgt voor een natuurlijker gevoel gedurende de afwikkeling. Dankzij de Dynamic Support technologie ondersteunt de schoen je voet en krijg je stap na stap een stabiel gevoel tijdens je run.
 
Soepel upper, stevige pasvorm
Het bovenwerk van de Air Zoom Structure 20 is gemaakt met behulp van de Dynamic Fit technologie wat zorgt voor een mooi aansluitende pasvorm, geheel zonder naden. Het luchtige Flymesh materiaal ademt goed door en voelt comfortabel rond de voet. Rond de middenvoet zorgen de Flywire draden, die geïntegreerd zijn met de veters, voor een stevige lockdown van de voet.
 
De Air Zoom Structure 20 is een uitstekende keuze voor de loper die op zoek is naar ondersteuning en tegelijk een snel loopgevoel wil ervaren!

Nike Air Zoom Structure 20 anniversary

Nike Air Zoom Structure 20