Met de Nike Air Zoom Structure 20 Shield hardloopschoen krijg je altijd de ondersteuning die je nodig hebt. Met de eerste Air Structure, in 1991, beantwoordde Nike de vraag vanuit de loopwereld voor een schoen met meer stabiliteit. Inmiddels zijn we bij de 20e editie en heeft de Structure zijn waarde al aan vele lopers bewezen. Bij Run2Day vinden we de Air Zoom Structure 20 een absolute aanrader voor het support - responsive cushioning segment.
Voor de donkere dagen hebben wij de Nike Structure 20 Shield voor jou geselecteerd.

 
De Nike Air Zoom Structure 20 Shield is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online:
 
Nike Air Zoom Structure 20 voor dames
 
Nike Air Zoom Structure 20 voor heren
 
Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike Air Zoom Structure 20 Shield echt een schoen voor jou!
 
Zoom Air
In de zool van de Air Zoom Structure 20 is een Zoom Air compartiment geplaatst, het top Air dempingsysteem van Nike wat zorgt voor een reactieve snelle afwikkeling. Dankzij minuscule vezels in de Zoom Air unit wordt je opgevangen tijdens de landing en vervolgens bij je volgende pas weer gelanceerd. Het resultaat geeft een reactief en snel loopgevoel.
 
De basis van de Air Zoom Structure 20 is ten opzichte van de 19 vernieuwd, deze is breder geworden voor extra stabiliteit. De overgang van de hak naar voorvoet is nu gelijkmatiger, wat zorgt voor een natuurlijker gevoel gedurende de afwikkeling. Dankzij de Dynamic Support technologie ondersteunt de schoen je voet en krijg je stap na stap een stabiel gevoel tijdens je run.
 
Soepel upper, stevige pasvorm
Het bovenwerk van de Air Zoom Structure 20 is gemaakt met behulp van de Dynamic Fit technologie wat zorgt voor een mooi aansluitende pasvorm, geheel zonder naden. Het luchtige Flymesh materiaal ademt goed door en voelt comfortabel rond de voet. Rond de middenvoet zorgen de Flywire draden, die geïntegreerd zijn met de veters, voor een stevige lockdown van de voet.
 
Zichtbaar én droog
Het upper van de Nike Air Zoom Structure 20 Shield is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Deze DWR (duurzame, waterafstotende) coating licht tevens op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er dus voor dat je voeten droog blijven in uitdagende weersomstandigheden. Geen natte voeten en met het verbeterde ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
De Nike Air Zoom Structure 20 Shield keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen: je bent extra zichtbaar met de Nike Air Zoom Structure 20 Shield!
 
De Air Zoom Structure 20 Shield is een uitstekende keuze voor de loper die op zoek is naar ondersteuning en tegelijk een snel loopgevoel wil ervaren!