Met de Nike Air Zoom Vomero 12 heeft Nike dé perfecte schoen binnen het maximum cushioning segment bij Run2Day. Een heerlijk wat zachtere comfortabele hardheid van de zool waarmee je langere afstanden makkelijk wegloopt.

De nieuwe Nike Air Zoom Vomero 12 is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Nike Air Zoom Vomero 12 voor dames

Nike Air Zoom Vomero 12 voor heren
 
Verbeterde pasvorm
Het upper van de Zoom Vomero 12 is net als versie 11voorzien van nieuw ontwikkeld FlyMesh dat daardoor nog beter aansluit bij de voorvoet. Tijdens het lopen stroomt de lucht gemakkelijk door het mesh heen, waardoor je voeten tijdens de langere duurlopen droog en koel blijven. In de tong en collar is er extra foam geplaatst waardoor de schoen prettig aanvoelt en ook mooi rond je hiel sluit. De tong is overigens middels een binnensleeve vastgemaakt aan het upper. Dit zorgt ervoor dat je over de gehele lengte je voet plaatst in een sok achtige pasvorm waardoor de schoen nog beter aansluit om de voet. De dynamische pasvorm is compleet door de Flywire kabels aan de zijkant die aangespannen worden afhankelijk van hoe strak je de veters aantrekt.
 
Soepel en comfortabel
De middenzool van de Vomero 12 is wel aangepakt.  Een nog meer comfortabele ride zul je ervaren tijdens je run. De nieuwe Vomero bevat het Zoom-Air cushioning systeem, zowel in de hiel als voorvoet, dit geeft je perfecte demping gedurende de gehele voetafwikkeling. Tijdens de afwikkeling zorgt de laterale crash rail ervoor dat je een makkelijke en soepele beweging maakt. Door de toevoeging van Lunarlon-foam over de gehele lengte van de zool geeft de Zoom Vomero 12 je ook nog eens super comfortabel gevoel onder je voet tijdens het lopen. De slijtzool is gemaakt van blown-rubber waardoor er gewichtsbesparing is maar niet ten koste gaat van de loopervaring. Pluspunt is dat de flexibiliteit van de zool is verbeterd wat de efficientie van de afwikkeling bevordert.
De Vomero is een absolute aanrader voor de neutrale loper die op zoek is naar een comfortabele schoen met maximum cushioning.Nike Air Zoom Vomero 12